Reviews van Jacops

3,0

50% zou aanbevelen aan een kennis

(21 reviews in totaal)

58% positieve zakelijke vooruitzichten

Jacops heeft een werknemersbeoordeling van 3,0 van 5 sterren, op basis van 21 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus redelijk naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Jacops is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Bouw, reparatie en onderhoud (3,7 sterren).

9 jan 2026

Werfleider

Pluspunten

Bedrijf in groei en expantie

Minpunten

groeipijnen door snelle aanwervingen zonder doordachte processen

1 jan 2026

Ervaring

Pluspunten

Veel verantwoordelijk voor het grijpen

Minpunten

Minder support als gevolg van.

15 mei 2025

Pluspunten

Men is bezig met het bouwen van een nieuw hoofdkantoor

Minpunten

- GEEN aandacht voor het welzijn en de veiligheid van de werknemers - veel arbeiders lopen rond met gescheurde werkkleren en krijgen geen nieuwe (want dat kost geld he) - veel arbeidsongevallen, staat onder verstrengd toezicht van de Overheid - management zit vast in de mentaliteit van vorige eeuw, alles draait om winst maken en elke cent wordt dubbel bekeken voor men die wil uitgeven - maaltijdcheques van €3 zullen binnenkort ingevoerd worden, €3? Dat is toch een grap he, we zijn 2025 - managers van verschillende afdelingen werken niet samen, men kent enkel zijn eigen eilandje - er is geen structuur, men weet niet in welke afdeling men zit, er worden constant nieuwe functietitels verzonnen voor dezelfde jobs

Weergave: 1 - 3 van 21 reviews

Glassdoor heeft 26 reviews over Jacops die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Jacops. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Jacops bij je past.