Reviews voor Juniper Networks | Glassdoor.nl

Reviews van Juniper Networks

Bijgewerkt op sep 10, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2162 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
72%
Aanbevelen bij een kennis
80%
Waardeert directeur
Juniper Networks CEO Rami Rahim
Rami Rahim
813 Beoordelingen
  1. "ontzettend tevreden over mijn werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Service manager globale accounts in Amsterdam
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij Juniper Networks

    Pluspunten

    veel vrijheid en ontzettende doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    nog geen minpunten, ben het bedrijf nog aan kennen

    Advies aan management

    ben nog aan het leren

    Juniper Networks2016-01-25
  2. Nuttig (2)

    "Workplace review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Service Specialist in Schiphol
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Juniper Networks voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    1. Challenging and feel pride on what I do 2. People in general are friendly and makes you motivated to rise your own game and collaborate with them. 3. People are committed to give the best of what they do. 4. Good salary & compensation

    Minpunten

    1. Fairness/Justice - I normally feel treated unfairly, oppressive management style. 2. Micromanaging feeling style 2. Heavy workload against time needed to get the job done or have it distributed fairly 3. Too many unnecessary administrative tasks 4. Work tool feels old, although this is now changing 5. Food is not the best and expensive.

    Advies aan management

    Don't take sides when employees have challenges between them and change the oppressive/ micromanaging style!

    Juniper Networks2015-12-13
  3. Nuttig (1)

    "Bouwt relaties Juniper's klanten door effectieve oplossingen van niet-technische kwesties"

    SterSterSterSterSter
     
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb gewerkt bij Juniper Networks

    Pluspunten

    Internationale omgeving, vriendelijke en behulpzame collega's

    Minpunten

    Schiphol Rijk is niet de meest handige plek om te bereiken

    Advies aan management

    Management is meer dan alleen het hebben van een aantal mensen onder je.

    Juniper Networks2013-11-12
  4. "JTAC ingenieur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT-Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij Juniper Networks voor 3 jaar

    Pluspunten

    Geweldig team, veel dingen te leren

    Minpunten

    Sommige afdelingen zijn overladen met werk, andere lijken niets te doen

    Advies aan management

    Geen advies op dit moment

    Juniper Networks2013-08-17
  5. "Teleurstellend, kan beter."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij Juniper Networks voor 3 jaar

    Pluspunten

    Geweldige collega's Werkcondities en uren zijn goed

    Minpunten

    Geen echte strategieën voor werknemers Het voelt alsof de managers niet begrijpen wat ze doen of waarom Oppressieve managementstijl

    Advies aan management

    Geef werknemers meer flexibiliteit om processen en projecten te initiëren Veel managers verdienen te veel voor te weinig werk.

    Juniper Networks2013-08-01
  6. Nuttig (1)

    "niet goed, niet slecht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Representative in Amsterdam
    Geen mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik voltijd gewerkt bij Juniper Networks voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Goede en deskundige collega's Uitdagende baan als je een grote drive om te slagen hebt. Kan een goed netwerk binnen de industrie te creëren

    Minpunten

    Te weinig training wanneer je als nieuwe werknemer begint. Te veel onnodige administratieve taken = consumeren Tijd Steun van het hogere management twijfelachtig

    Advies aan management

    kijk naar interne mensen bij het zoeken naar kandidaten voor posities. Veel zeer ervaren collega's met ambitie om te groeien.

    Juniper Networks2013-06-06
  7. "Heel veel technische mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij Juniper Networks voor 5 jaar

    Pluspunten

    Heel veel technische mensen in de ondersteuning en ook verbazend veel technische people die werken in de verkoop. Je zult zelden een Sales Engineer vinden zonder sterke technische achtergrond. Sommige ontwikkelaars hebben een geweldige vaardigheid... Respect!

    Minpunten

    Er is een culturele verandering.... Misschien heeft het inhuren van mensen van andere verkoper hun slechte gewoontes teruggebracht. Een van de dingen die me het meest dwarszit, het gebrek aan verantwoordelijkheid op het managementniveau, mensen die fouten maken moeten gestraft worden.. niet behouden!

    Advies aan management

    Verantwoordelijk moet streng worden toegepast! Senior management dat prutst, moet ontslagen worden!!!

    Juniper Networks2012-07-24
  8. "Mooie plek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Network Architect in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb voltijdgewerkt bij Juniper Networks voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goed technisch team, genoot van werken met slimme mensen

    Minpunten

    Hoge werkdruk, af en toe slecht management

    Advies aan management

    Huur de juiste mensen in

    Juniper Networks2012-07-24
  9. Nuttig (2)

    "Leer van de getalenteerde vroeger Juniper directie, die grondleggers zijn geweest van Juniper, waar we nog steeds profijt van hebben."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Lid technische staf in Amsterdam
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk bij Juniper Networks

    Pluspunten

    Competente collega's. Schappelijke en behulpzame directie, voldoende gelegenheid om een nieuwe technologie te leren.

    Minpunten

    Juniper is nog niet zo groot als onze tegenhanger in de industrie, maar Juniper introduceert onnodige bureaucratie en wordt zo ineffectief.

    Advies aan management

    Open meer en vertrouwen op mensen, in plaats van een kogelvrij systeem te bouwen, waardoor Juniper niet van mensen afhankelijk is.

    Juniper Networks2009-01-15
  10. "Juniper een geweldige plek om te werken."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Escalation Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk bij Juniper Networks

    Pluspunten

    Juniper is een geweldig bedrijf om voor te werken. De situatie is een beetje gemeen als het gaat om hoeveelheid personeel, dus we moeten allemaal veel werk verrichten. Er is hier een grote mate van trots gemoeid bij het werken. We geloven allemaal dat we bij het "winnende team" horen. Een goed voorbeeld is het succes van de nieuwe switch-producten. Vanuit het niets tot een echte marktconcurrent bij de eerste uitgave... is nogal indrukwekkend!

    Meer weergeven

    Minpunten

    Er is een enig onderscheid tussen de core Routing producten en de SLT (Service Layer Technology) groepen. Routing en Service Providers bepalen de hoofdinkomsten van Juniper en de SLT en Enterprise klanten en producten komen soms op de tweede plaats. Juniper zou meer hebben kunnen doen om de "assimilatie" van aangekochte bedrijven te forceren. Bijvoorbeeld het gelijktrekken van het bedrijfsbeleid verspreid over... de zakelijke groepen. Waarom de DX productlijn stopgezet was, weet ik niet. Ik denk dat de verkoop de onderzoek- en ontwikkelingskosten niet kon verantwoorden. Het is jammer dat er niet meer gedaan is dit geweldige product te redden. We komen nu een fatsoenlijke load-balancer te kort.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Blijf zo doorgaan. Vergeet SLT en Enterprise niet.

    Juniper Networks2009-01-20
Er zijn 2162 reviews gevonden