Reviews voor Juniper Networks | Glassdoor.nl

Reviews van Juniper Networks

Bijgewerkt op Jul 4, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
72%
Aanbevelen bij een kennis
79%
Waardeert directeur
Juniper Networks CEO Rami Rahim
Rami Rahim
840 Beoordelingen
  1. "Heel veel technische mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Juniper Networks voor 5 jaar

    Pluspunten

    Heel veel technische mensen in de ondersteuning en ook verbazend veel technische people die werken in de verkoop. Je zult zelden een Sales Engineer vinden zonder sterke technische achtergrond. Sommige ontwikkelaars hebben een geweldige vaardigheid... Respect!

    Minpunten

    Er is een culturele verandering.... Misschien heeft het inhuren van mensen van andere verkoper hun slechte gewoontes teruggebracht. Een van de dingen die me het meest dwarszit, het gebrek aan verantwoordelijkheid op het managementniveau, mensen die fouten maken moeten gestraft worden.. niet behouden!

    Advies aan management

    Verantwoordelijk moet streng worden toegepast! Senior management dat prutst, moet ontslagen worden!!!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Juniper Networks2012-07-24
  2. "ontzettend tevreden over mijn werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Service manager globale accounts in Amsterdam
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij Juniper Networks

    Pluspunten

    veel vrijheid en ontzettende doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    nog geen minpunten, ben het bedrijf nog aan kennen

    Advies aan management

    ben nog aan het leren

    Juniper Networks2016-01-25
  3. Nuttig (2)

    "Workplace review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Service Specialist in Schiphol
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Juniper Networks voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    1. Challenging and feel pride on what I do 2. People in general are friendly and makes you motivated to rise your own game and collaborate with them. 3. People are committed to give the best of what they do. 4. Good salary & compensation

    Minpunten

    1. Fairness/Justice - I normally feel treated unfairly, oppressive management style. 2. Micromanaging feeling style 2. Heavy workload against time needed to get the job done or have it distributed fairly 3. Too many unnecessary administrative tasks 4. Work tool feels old, although this is now changing 5. Food is not the best and expensive.

    Advies aan management

    Don't take sides when employees have challenges between them and change the oppressive/ micromanaging style!

    Juniper Networks2015-12-13
  4. "Salarisherziening"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Inside Sales Account Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Juniper Networks voor 3 jaar

    Pluspunten

    Zorgverzekering, werkomgeving (divers)

    Minpunten

    Salaris, geen telefoon van de zaak

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Juniper Networks2019-07-04
  5. "Geweldige mensen maar het bedrijf is in verval"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Regisseur in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Juniper Networks voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Met de meeste mensen is het fijn samenwerken hoewel de connectie met het seniormanagement niet geheel soepel is. De afdelingen doen voorstellen om evenementen te organisareren, etc.

    Minpunten

    Slechte verbinding tussen het TOPmanagement en het veld. Niet-functionele teams en management worden vaak aangenomen van buitenaf in plaats van het laten promoveren van intern talent.

    Advies aan management

    Helaas te laat....

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Juniper Networks2019-03-23
  6. "Prettige plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonymous 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Juniper Networks

    Pluspunten

    Goede sfeer, managers die het wat uitmaakt. Je wordt behandeld als volwassene en er is geen sprake van micromanagement.

    Minpunten

    Heel veel vergaderingen, het kan daardoor lastig zijn een manager te vinden! Gebrek aan documentatie zorgt ervoor dat antwoorden moeilijk te vinden zijn.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Juniper Networks2019-02-28
  7. "Goede basis, slechte uitvoering."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verkoop in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Juniper Networks voor 3 jaar

    Pluspunten

    Pluspunten: -Mensen -Portfolio -Kledingvoorschriften

    Minpunten

    Minpunten: -Leiderschap -Communicatie -Salaris -Vrijheid in de baan -Processen -Politiek

    Advies aan management

    Mijn advies zou zijn te zeggen wat je doet en te doen wat gezegd wordt. Geef werknemers de mogelijkheid te groeien en waardeer eerlijke meningen. Betrek degenen die daadwerkelijk het werk doen in de besluitvorming.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Juniper Networks2019-02-13
  8. "Geweldig bedrijf in Routing en Switching"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Director Advanced Services in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Juniper Networks voor 10 jaar

    Pluspunten

    Cultuur, getalenteerde mensen, autonomie, flexibiliteit

    Minpunten

    Gebrek aan directie van top management

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Juniper Networks2018-11-23
  9. "Juniper"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Juniper Networks voor 3 jaar

    Pluspunten

    Technologie, locatie, prettig kantoor, prettige kantine

    Minpunten

    management is slecht op de hoogte en ze geven niet om mensen, alleen om cijfers

    Advies aan management

    Wordt realistisch en betrokken

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Juniper Networks2018-07-05
  10. "Niet een erg motiverende omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Juniper Networks

    Pluspunten

    Relatief flexibel op het gebied van werktijden

    Minpunten

    hoe doelen worden opgesteld ligt ver van de werkelijkheid

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Juniper Networks2018-05-30
Er zijn 2210 reviews gevonden