Reviews voor KAS Bank | Glassdoor.nl

Reviews van KAS Bank

Bijgewerkt op 12 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.2
19%
Aanbevelen bij een kennis
23%
Waardeert directeur
KAS Bank CEO Albert Röell
Albert Röell
3 Beoordelingen
  1. "Als Facilitair Medewerker"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Facilitair medewerker in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij KAS Bank voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Contact met medewerkers was door mijn functie optimaal. Ik kon dan ook mijn werk goed handhaven. projectmatig maar ook improviserend.

    Minpunten

    Behalve dat ik door reorganisatie weg moest, heb ik niet veel negatiefs te beschrijven.

    KAS Bank2016-10-05
  2. "Data management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Anonieme stagiair(e) 

    Ik heb gewerkt bij KAS Bank

    Pluspunten

    Veel vrijheid om jezelf binnen het team te ontwikkelen

    Minpunten

    Hoge werkdruk waardoor er soms weinig tijd is om geholpen te worden

    KAS Bank2019-06-12
  3. "Mwah"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij KAS Bank

    Pluspunten

    Leuke collega's, leuke klanten, specialistisch bedrijf waarbij je veel leert van de effectenwereld. Je mening wordt meegewogen in het uitvoerende beleid.

    Minpunten

    Veel uitloop van personeel door bezuinigingen. Management wilt cultuur veranderen, maar het personeel staat niet achter hen door alle fratsen uit het verleden.

    Advies aan management

    Investeer meer in het personeel inzake opleidingen, meer fte en kwaliteit van operationele software. Wees minder conservatief en blijf innoveren.

    KAS Bank2018-02-05
  4. "Vergane glorie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij KAS Bank voor 10 jaar

    Pluspunten

    Korte lijnen. Leuke behulpzame collega's. Goede leerschool voor starters.

    Minpunten

    Management heeft duidelijk lievelingen. Weinig promotie kansen.

    Advies aan management

    De geschikte collega's op de juiste plekken aanwijzen in plaats van de talent van de dag.

    KAS Bank2017-11-03
  5. "Algemene indruk KAS BANK N.V."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KAS Bank

    Pluspunten

    Meer baanzekerheid, goed voor CV.

    Minpunten

    Beperkte doorgroei, salarisplafond snel bereikt.

    Advies aan management

    Minder top down benadering. Geen feeling met werkvloer.

    KAS Bank2017-06-06
  6. "Mooi bankbedrijf, mist juiste sturing."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Infrastructure Engineer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij KAS Bank voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Mooie financiële dienstverlener die groot is geworden door klein te blijven, een bedrijf met een rijke historie en (voorheen) twee mooie monumentale panden in hartje Amsterdam. Mooi en functioneel ingericht en een uitstekend bedrijfsrestaurant. Goed en goedkoop pensioen. Als je als junior binnenkomt zijn er ruim voldoende manieren om door te groeien binnen de organisatie.

    Minpunten

    KAS Bank wilde IT outsourcen en heeft dat na jaren ook uitgevoerd, in de jaren voorafgaand aan de overdracht is er niet geïnvesteerd in IT, nagenoeg niet in IT personeel en is er vooral geheimzinnig gedaan over het hoe of wat. Initieel als kostenmaatregel, maar toen dat niet bleek te kloppen hebben ze gewoon een andere reden bedacht. Directe leidinggevenden stonden niet altijd achter (en voor) hun mensen, het was... een echte top down cultuur. Het ontbreekt aan de benodigde vernieuwing om de toekomst van de bank veilig te stellen en rooskleurig te maken. Salaris niet geheel marktconform, slechte variabele beloningsregeling.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    stuur op vernieuwing, niet op besparing.

    KAS Bank2017-02-06
  7. "Springplank of zacht deken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KAS Bank voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Leerschool voor het gehele custody-wezen in de financiële sector, je hebt echt eenvoudig de mogelijkheid om het gehele plaatje te leren wat je bij de grote banken nooit zou kunnen. Juist vanwege de grootte kom je daar op een afdeling die specifiek één of een paar dingen doet. Springplank! Nu nog in de binnenstad van Amsterdam, dus aantrekkelijke locatie. Goede werk/privébalans.

    Minpunten

    Weinig ambitieuze collega's - een redelijk groot aantal werkt >8jaar bij KB, voor hen is het een zacht deken geworden. Doet weinig goeds voor het bedrijf. Vernieuwing en frisse wind is wat er nodig is. Een ander minpunt is dat hoogopgeleid personeel gauw uitgekeken is. Biedt toekomstperspectief! Dat wordt niet gedaan - wat je wel bij multinationals ziet. Het verloop van hoogopgeleid personeel is hoog. Dat is ook... gelijk een opportuniteit voor HR; zorg dat dat personeel blijft! Slechte carrieremogelijkheden.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Als je hoogopgeleid personeel aantrekt, zorg dat je hen voldoende uitdaging geeft en toekomstperspectief biedt. Anders zijn ze weer gauw weg en dat is een heel dure fout.

    KAS Bank2016-04-18
  8. "Heb daar met plezier gewerkt en fijne collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Print Operator in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij KAS Bank

    Pluspunten

    Iedereen staat open voor je als er vragen zijn

    Minpunten

    niet van toepassing, kan niets bedenken

    Advies aan management

    geen

    KAS Bank2015-08-15
Er zijn 8 reviews gevonden