Reviews van Kantar

(23 reviews in totaal)

Chris Jansen

75% waardeert directeur

51% positieve zakelijke vooruitzichten

Kantar heeft een werknemersbeoordeling van 3,5 van 5 sterren, op basis van 23 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Kantar is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Management en consulting (3,7 sterren).

3,0
14 okt 2023

Mager

Pluspunten

Kantoor heeft een mooie locatie die goed bereikbaar is.

Minpunten

Zeer magere arbeidsvoorwaarden, waaronder salaris en vakantiedagen. Geen extra voorwaarden. Juist in deze markt zou dat wel moeten. Dieptepunt vond ik dat er geen kerstpakket/geschenk werd uitgegeven of iets van een kerstviering werd gehouden. Geen verplichting maar heb nog nooit meegemaakt dat er helemaal niets aan kerst gedaan werd. Het is toch een stukje waardering.

Reactie van Kantar
2y
Thank you for your feedback and your comments.
3,0
24 jul 2022

Micromanagement

Pluspunten

Behulpzame collega's Goede kantoorlocatie met voldoende parkeerfaciliteiten

Minpunten

Communicatie niet transparant Geen inwerktraject (Werk)Processen niet eenduidig

Reactie van Kantar
3y
Thank you for taking the time to submit your review, your feedback is important for us so we can learn from your experiences. We will share your feedback with our HR team in the Netherlands for their attention.
2,0
28 jan 2021

Kantar

Pluspunten

Sommige collega´s en managers zijn fijne mensen, mooie locatie

Minpunten

Hoge werkdruk, veel burn-outs, contracten via uitzendbureaus

Weergave: 1 - 3 van 23 reviews

Glassdoor heeft 7.656 reviews over Kantar die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Kantar. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Kantar bij je past.