Reviews van Kindergarden Nederland

(18 reviews in totaal)

Nicole Krabbenborg

94% waardeert directeur

94% positieve zakelijke vooruitzichten

Kindergarden Nederland heeft een werknemersbeoordeling van 4,2 van 5 sterren, op basis van 18 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Kindergarden Nederland is 22% boven het gemiddelde voor werkgevers in de bedrijfstak Gezondheidszorg (3,4 sterren).

Reviews per functie

18 reviews
2,0
29 aug 2024

Pluspunten

Mooie locaties en materiaal, goed uitgewerkt pedagogisch beleid, korting voor eigen kinderen

Minpunten

Hoge werkdruk, volle groepen, lage salarissen, geen professionele schoonmaak op de groep, geen hulp van management, regels worden alleen toegepast wanneer het goed uitkomt voor managers, onveilig werkklimaat

Reactie van Kindergarden Nederland
1y
Bedankt voor je feedback. We zijn blij om te horen dat je onze locaties, materialen en ons pedagogisch beleid waardeert. Vervelend dat je de werkdruk en de ondersteuning van het management als minder positief hebt ervaren. We nemen deze punten serieus en zullen je feedback intern bespreken om te bekijken waar wij mogelijk kunnen verbeteren.
19 dec 2023

Fijne werkgever

Pluspunten

- fijne collega's - KG biedt kwalitatief goede Kinderopvang, vooroploper pedagogisch kennis - goede arbeidsvoorwaarden - er is ruimte voor eigen inbreng

Minpunten

- KG groeit hard, hoofdkantoor groeit niet altijd mee (veel standaard lopende zaken versus personeel)

7 dec 2023

Pluspunten

Wat is Kindergarden een fijn bedrijf. Pluspunten zijn: toegankelijkheid, doorgroeimogelijkheden, respect voor elkaar, initiatieven worden gewaardeerd, balans werk en privé. Een plek waar je echt je zelf kan en mag zijn!

Minpunten

Er zijn altijd nog ontwikkelingen mogelijk op het gebied van werken met bepaalde processen. Maar dat is overal en alleen maar leuk om daarin te kunnen blijven ontwikkelen en onderdeel van te mogen zijn.

Weergave: 1 - 3 van 18 reviews

Glassdoor heeft 21 reviews over Kindergarden Nederland die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Kindergarden Nederland. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Kindergarden Nederland bij je past.