Reviews van Koninklijke Brill

3,8

65% zou aanbevelen aan een kennis

(6 reviews in totaal)

Steven Perrick

Onvoldoende gegevens om goedkeuring van de directeur te tonen

50% positieve zakelijke vooruitzichten

2,0
17 dec 2021

Pluspunten

Leuke relaxde sfeer. Platte organisatie

Minpunten

Hoge werkdruk, weinig waardering voor werk dat je doet

13 aug 2019

Pluspunten

- zeer oud (sinds 1683), maat toch helemaal meegegaan met de nieuwste technologieën - mooi product (boeken, tijdschriften, grote online referentiewerken) - leuke collega's - prettige werksfeer

Minpunten

- terwijl de uitgeef- en redactie-onderdelen communicatief sterk, helder en uitgaand zijn, zijn de overheadafdelingen (marketing, verkoop, boekhouding, directie) in zichzelf gekeerd. - strategische besluiten over de organisatie zijn altijd afgestemd op personen en zelden geloofwaardig. - onder een vorige directeur waren er inderdaad enkele vage 'management trainees' die veel mochten, overal meekeken en op verre reis gingen, maar waarvan de kwaliteiten of het nut voor het bedrijf nooit duidelijk zijn geworden

12 aug 2019

Hypocrisie in elke managementlaag

Pluspunten

goed bedrijf als u tot uw pensioen wil blijven hangen niks interessant doen, die zijn die enige werknemers die hier blijven werken. Als u zo bent, kom hier langs.

Minpunten

-ongelooflijk slechte management, ze kunnen ons niet eens vertellen wat onze afdeling of bedrijf visie is -iedereen roept "ik heb het druk" terwijl niemand aan iets werkt -slijmballen blijven groeien hier, mensen met talent gaan weg -lage salarissen -'forwarder cultuur' bij elke afdeling oftewel iedereen wijst naar andere collega's om werk te laten doen en uiteindelijk gebeurt niks -hoge burn-out kans want je loopt de kans dat je de hele werk moet doen terwijl je collega's ergens hangen met leuke smoesjes

Weergave: 1 - 3 van 6 reviews

Glassdoor heeft 10 reviews over Koninklijke Brill die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Koninklijke Brill. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Koninklijke Brill bij je past.