Reviews van Korian

(30 reviews in totaal)

Sophie Boissard

70% waardeert directeur

40% positieve zakelijke vooruitzichten

Korian heeft een werknemersbeoordeling van 3,4 van 5 sterren, op basis van 30 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Korian is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Gezondheidszorg (3,4 sterren).

Reviews per functie

30 reviews
14 jan 2025

Pluspunten

veel flexibiliteit leuke collega's goede leidinggevende

Minpunten

veranderd na overname winst wordt minder terug gestopt in het bedrijf

31 mei 2024

Werken bij korian

Pluspunten

Werken in de zorg is werken met je hart, en dat is wat je bij Korian kan doen! Veel leuke collega's, prettige samenwerking, open communicatie, ontwikkelmogelijkheden. Absoluut een aanrader voor werkgeluk

Minpunten

Te weinig mensen kennen korian

12 apr 2026

Goede werkgever

Pluspunten

Het loon is redelijk goed

Minpunten

Veel wissels van verschillende directieleden

Reactie van Korian
1mo
Bedankt om de tijd te nemen om jouw ervaring bij Korian te delen, en vooral dank je wel voor jouw jarenlange inzet als Chef-Kok. We waarderen het enorm dat je ons, ondanks de uitdagingen, als werkgever aanbeveelt. Het doet ons plezier te lezen dat je het loonpakket als positief hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat inspanningen en verantwoordelijkheden correct worden verloond. Tegelijk erkennen we jouw opmerking over de wissels in directie. We begrijpen dat veranderingen in leiderschap impact kunnen hebben op de dagelijkse werking en op het gevoel van stabiliteit. We blijven inzetten op meer continuïteit, duidelijke communicatie en sterk lokaal leiderschap. We danken je oprecht voor jouw engagement gedurende meer dan acht jaar en wensen je veel succes in jouweverdere professionele loopbaan.
Weergave: 1 - 3 van 30 reviews

Glassdoor heeft 501 reviews over Korian die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Korian. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Korian bij je past.