Reviews van Lagardère Travel Retail

(18 reviews in totaal)

Dag Rasmussen

44% waardeert directeur

35% positieve zakelijke vooruitzichten

Lagardère Travel Retail heeft een werknemersbeoordeling van 3,0 van 5 sterren, op basis van 18 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus redelijk naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Lagardère Travel Retail is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Retail en groothandel (3,5 sterren).

30 okt 2025

Is oké

Pluspunten

- een ietjes hoger loon dan normaal retail (zoals in de stad) - gezellige collega’s & bijzonder om achter de douane te werken - leuke merken - 20% korting (ook op sale)! - voldoening van mensen helpen - toeslag voor eten bij avond diensten - beloonde medewerkers met een ‘happy budget’ (helaas is dit nu weg door verlies draaien) - kerstpakket (helaas waarschijnlijk ook afgeschaft)

Minpunten

- oneven werktijden - probeerde me te verplichten om meer te reageren/active te zijn op hun interne social platform (soort van interne facebook) - je kan niet op alle winkels naar de wc wanneer nodig, je moet gestipt eten/pauzes nemen. - streng in het handhaven van telefoon gebruik bij jongere collega’s - op sommige winkels worden jonger collega’s door management denigrerend aangesproken. Beetje ‘nobody wants to work these days’ vibes. - geen doorgroeimogelijkheden - investeren meer in de winkels achter de douane (dit houd in dat ze meer winkels voor de douane gaan sluiten & collega’s moeten achter de douane werken of weg gaan)

27 mei 2025

Goed

Pluspunten

Veel extras zoals cadeautjes en goede trainingen

Minpunten

Geen ik heb het hier erg naar mijn plezier

10 nov 2024

Pluspunten

Goed loon, veel verlofdagen en regelmatig gifts van parfum en/of chocolade.

Minpunten

Repetitief werk ttz veel kassawerk, weinig uitdaging, weinig structuur in sommige winkels. Geen goed people management, weinig waardering voor het werk dat je doet! Werken in shiften en 1 weekend op 2!

Weergave: 1 - 3 van 18 reviews

Glassdoor heeft 671 reviews over Lagardère Travel Retail die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Lagardère Travel Retail. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Lagardère Travel Retail bij je past.