Reviews van Laura Mercier Cosmetics

4.1
87%
Aanbevelen bij een kennis
65%
Waardeert directeur
Laura Mercier Cosmetics Chief Executive Officer (Interim) Ron Gee
Ron Gee
10 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over Laura Mercier Cosmetics-reviews

  Laura Mercier Cosmetics heeft een algemene beoordeling van 4.1 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 99 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 87% van de werknemers zou werken bij Laura Mercier Cosmetics aanraden aan vrienden en 47% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 4% verbeterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Laura Mercier Cosmetics hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 3.3 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Laura Mercier Cosmetics. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 87% van de werknemers van Laura Mercier Cosmetics vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Laura Mercier Cosmetics met een waarde van 3.7 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4.2 voor cultuur en waarden en 3.6 voor loopbaanmogelijkheden.

  Werkt u bij Laura Mercier Cosmetics? Deel uw ervaringen

  Laura Mercier Cosmetics logo
  of