Reviews voor LevelUp Ventures | Glassdoor.nl

Reviews van LevelUp Ventures

Bijgewerkt op 26 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

5.0
100%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
LevelUp Ventures CEO Aik Deveneijns (no image)
Aik Deveneijns
19 Beoordelingen
  1. "Eerste weken en nu maanden bij LevelUp"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij LevelUp Ventures

    Pluspunten

    Hoewel ik bij een startup kwam, was ik echt verrast hoe gestructureerd en goed georganiseerd het on-boarden was en alle processen waarover ik heb geleerd in LevelUp. (Niet rigide echter, alles kan in vraag worden gesteld en verbeterd:) Veel volwassenere manier om te werken dan ik heb ervaren bij andere jonge bedrijven. Een ding valt direct op. Het -samen sterker- zijn wordt erg op prijs gesteld bij Level Up, en dat kon ik al voelen tijdens de week van het on-boarden terwijl ik aan een case-study werkte. Nu ik hier een paar maanden ben, zie ik hoe deze waarde samen met een focus op effectieve en vriendelijke communicatie echt het verschil maakt op hoe je je hier voelt iedere dag.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Als je het niet leuk vindt om veel informatie op te nemen, meerdere taken en projecten tegelijk af te handelen en niet van de uitdaging van snelle aanpassing aan verschillende klanten en benaderingen houdt, dan is dit niet de juiste plek voor jou :)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    LevelUp Ventures2019-09-26
  2. "Great Company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Growth Team in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij LevelUp Ventures

    Pluspunten

    - Veel vrijheid in manier van werken - Goede sfeer op de werkvloer - Veel kennis aanwezig

    Minpunten

    - Veel vrijheid krijgen betekent eigen verantwoording en eigen structuur aanbrengen.

    LevelUp Ventures2019-01-14
  3. "Beste plaats om recruitment te leren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij LevelUp Ventures

    Pluspunten

    Ik ben zo blij dat ik de overstap heb gemaakt van een bedrijf naar een startup. Ik wil nu al een tijdje aan werving beginnen en dit is de beste plek die ik had kunnen kiezen om te leren. De onboarding in de eerste paar weken was echt compleet en omvatte een case study, videotraining, sessies om meer te leren over het bedrijf, systemen en processen, en individuele vergaderingen met teamleden. Vanaf de eerste dag voelde ik me een deel van het bedrijf. De manier waarop ze werken bij LevelUp lijkt erg efficiënt en ze houden er hier van dingen gedaan te krijgen. Als u op zoek bent om te starten in werving en in een handomdraai van de beste wilt leren, is dit dé plek om te beginnen.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Ik moet het eerste nadeel van werken bij LevelUp nog vinden

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    LevelUp Ventures2019-07-22
  4. "WOW"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Startup Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij LevelUp Ventures

    Pluspunten

    Volledige vrijheid om je expertise-/interessegebieden te verkennen binnen jouw talent of buiten de kernverantwoordelijkheden van werving. Een echte start-up met afwisseling, snelheid en een steile leercurve. Een geweldige teamgeest, gesmeed door geweldige mensen aan te nemen en hen niet continu te vertellen wat ze moeten doen. Ik zou zeggen dat onze grootste kracht, naast ons unieke platform/service, de diversiteit aan persoonlijkheden en achtergronden is die bijdraagt ​​aan ideeën en openheid. Het kantoor is geweldig. Groen, fris, luchtig met goede koffie, bier en fruit beschikbaar. Het gebouw zit ook vol met andere gelijkgestemde bedrijven en mensen, wat een goede sfeer creëert. Elke dag is anders. Projectmanagement is waarschijnlijk mijn hoofdverantwoordelijkheid, maar vandaag heb ik wat sourcing gedaan, een branding-video van de werkgever opgenomen, mijn klanten gesproken over welke kandidaat ik vind dat ze zou moeten inhuren, mijn collega's inhuurkosten en inhuurtijd berekend, een geweldige lunch gehad met iedereen en nu, naast één telefoonscherm, werk ik aan twee interne projecten en ben ik van plan om ten minste 15 minuten pingpong te spelen met een gozer van hiernaast.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Op vrijdag is de muziekkeuze twijfelachtig Ik moest een loonverlaging accepteren om hier te komen, maar ik ben nu blij dat ik dat gedaan heb Het kan een stil kantoor zijn als het team ergens anders werkt (het tegenovergestelde van bureaus echter, wat wel fijn is).

    Advies aan management

    Blijf luisteren!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    LevelUp Ventures2019-06-17
  5. "Tech recruiter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij LevelUp Ventures

    Pluspunten

    Verdomd geweldig, super bekwame en echt lieve mensen.

    Minpunten

    Ik ben er nog geen tegen gekomen.

    Advies aan management

    Blijf geweldig.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    LevelUp Ventures2019-05-21
  6. "Inwerken & eerste maanden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij LevelUp Ventures

    Pluspunten

    Inwerken - Vanaf het eerste gesprek voelde ik me echt thuis. Het is een persoonlijke en onbekrompen benadering - Inwerken is heel gebalanceerd, dus je wordt niet overdonderd Eerste weken - Veel vrijheid, autonomie en mogelijkheid om je werk te doen - Intelligente, creatieve en onbekrompen mensen in het team - Maandelijke teamuitjes en gezellige vrijdagmiddagborrels - Veel lachen en humor binnen het team

    Minpunten

    - Je moet echt om kunnen gaan met de autonomie - Enkele dagen per week zijn erg druk op kantoor (iedereen is er), andere dagen kun je met 1-2 collega's zijn - Het bedrijf groeit continu, dus veel dingen kunnen verbeterd worden, maar dat is ook het leuke ervan

    Advies aan management

    Continu leren! ;-)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    LevelUp Ventures2019-03-12
  7. "Eerlijkheid, integriteit, team, humor en leren."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij LevelUp Ventures

    Pluspunten

    - Heel innovatief bedrijf - Een creatieve, stimulerende en dynamische werkomgeving - Snelgroeiend en ondernemend - Een vriendelijk team en werkomgeving en uiterst humoristisch - Professionele trainingen en ontwikkeling - Leiderschapsmogelijkheden - Uitdagend werk en uiteenlopende opdrachten - Autonomie en veel verantwoordelijkheid - Ibiza bedrijfsretraite - Onbeperkt vakantie beleid

    Minpunten

    - matige salaris voor de markt en matige voorwaarden. - niet altijd duidelijk hoe je verder kunt groeien - betere structuur moet nog steeds ontworpen worden - bedrijf heeft meer seniors/leads nodig

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    LevelUp Ventures2019-02-11
  8. "Groei gericht, open-minded en dynamisch team!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij LevelUp Ventures

    Pluspunten

    - Hele eerlijke mensen - ruimte om te experimenteren - initiatief en proactiviteit worden zeer op prijs gesteld - sterke missie en visie - fans van Tooling

    Minpunten

    - de structuur van je werk is aan jou, dus je moet je organiseren - sommige initiatieven vangen het team beter op dan anderen, dus je moet voor de jouwe pleiten

    Advies aan management

    - meer teamsactiviteiten

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    LevelUp Ventures2019-01-21
  9. "Geweldig team"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij LevelUp Ventures

    Pluspunten

    Zo'n ambitieus bedrijf en we werken echt als een team om gestelde doelen te behalen. Dit maakt het een geweldige plek om te werken. Eerlijkheid is bij LevelUp niet een waarde waarnaar men streeft, maar wordt wel uitgeoefend waardoor het een plek is waar je echt jezelf kunt zijn.

    Minpunten

    Je moet veel verantwoordelijkheden kunnen aannemen en ervoor instaan, en dat past niet bij iedereen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    LevelUp Ventures2019-01-18
  10. "Een plek om te groeien"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij LevelUp Ventures

    Pluspunten

    - behulpzaam team en geweldige sfeer - vrijheid om te experimenteren (en falen) - geweldige mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

    Minpunten

    - niet altijd genoeg tijd om echt te experimenteren

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    LevelUp Ventures2019-01-18
Er zijn 21 reviews gevonden