Reviews van Levi Strauss

(19 reviews in totaal)

Michelle Gass

77% waardeert directeur

58% positieve zakelijke vooruitzichten

Levi Strauss heeft een werknemersbeoordeling van 3,9 van 5 sterren, op basis van 19 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Levi Strauss is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Retail en groothandel (3,5 sterren).

Reviews per functie

19 reviews
2,0
12 nov 2023

Pluspunten

Kennis verkrijgen over de broeken etc

Minpunten

toxic relatie tussen werkgevers en werknemers

1,0
19 mrt 2021

Sales Levi’s

Pluspunten

Mmm arbeidsvoorwaarden zijn oké denk ik ?

Minpunten

Slechte organisatie , chaotisch . Geen crm of enig proffesioneler computer systeem. Grote dinosaurus , alles gaat zo log binnen dit bedrijf . Je wacht al een maand op simpel antwoord op mailtje .

1,0
27 mrt 2026

Pluspunten

Je krijgt een kleine bonus wanneer de target van die maand wordt behaald (80 euro extra voor 4 dagen werken)

Minpunten

De assistent manager lijkt vaak de weg kwijt te zijn en kan erg agressief reageren zonder aanleiding. Verder is de visual merchandiser nogal gedesillusioneerd net als de rest van hoger management. Er wordt hier geschreeuwd en ontzettend veel gestresst terwijl daar vaak geen aanleiding voor is. De sfeer is giftig en veel werknemers vluchten hier weg zodra ze een andere optie hebben.

Weergave: 1 - 3 van 19 reviews

Glassdoor heeft 4.531 reviews over Levi Strauss die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Levi Strauss. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Levi Strauss bij je past.