Reviews voor Lidl | Glassdoor.nl

Reviews van Lidl

Bijgewerkt op Oct 15, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2481 reviews gevonden

3.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
49%
Aanbevelen bij een kennis
63%
Waardeert directeur
Lidl CEO Jesper Hojer (no image)
Jesper Hojer
334 Beoordelingen
  1. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Hulpkracht 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Lidl voor 8 jaar

    Pluspunten

    Een ruim salaris en stabiel contract. Geeft een verzekerd gevoel

    Minpunten

    Hard werken, vooral met je handen

    Lidl2019-06-05
  2. "Allround medewerker bij de Lidl"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - allround medewerker 
    Aanbevolen

    Ik deeltijd gewerkt bij Lidl voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Veel afwisseling. Ik werkte binnen een gezellig team, hele flexibele baas waardoor het perfect te combineren was met mijn studie.

    Minpunten

    Het bakschema klopte niet altijd

    Lidl2019-10-01
  3. "Lidl"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Verkoopmedewerkster in Tiel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik deeltijd gewerkt bij Lidl voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Leuke werksfeer, leuke collega's en makkelijk werk voor een prima loon

    Minpunten

    Leidinggevenden motiveerdden het personeel niet heel erg.

    Advies aan management

    Zeg niet alleen wat het personeel fout doet maar ook een keer wat ze wel goed doen

    Lidl2019-09-24
  4. "Lidl"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Supermarktmederwerker in Sneek
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Lidl voor 10 jaar

    Pluspunten

    Heel goed Salaris leuk teaml

    Minpunten

    Hoge werkdruk vroeg beginnen lange openingstijden

    Lidl2019-10-03
  5. "Als je bij Lidl past is het top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Lidl

    Pluspunten

    nooit niets doen, klantcontact, lichamelijk werk, plezier met collega's, doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    strakke planning dus weinig ruimte voor onvoorziene omstandigheden, lange openingstijden

    Lidl2019-09-08
  6. "Niks voor ambitieuze werknemers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Online Marketeer in Huizen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Lidl voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Uitstekend salaris, een mooi naam op je CV

    Minpunten

    Ego gedreven organisatie, waar mee denken en proactief initiatief tonen op bepaalde afdelingen zeker niet gewaardeerd wordt. Collega's zijn niet open en eerlijk naar elkaar toe, voelen zich in vele gevallen iets beters, senior management geeft een twijfelachtig voorbeeld door in meetings te liegen en mensen slecht te maken. Beslissingen worden op onderbuik gevoel en willekeur gebaseerd, veranderingen tegen... gehouden, beslissingen niet goed redeneert. Digitale visie ontbreekt, er is niet eens draagvlak van senior management voor de door directie afgegeven omzet doelstellingen. Qua tools leeft Lidl meer in 2015 dan bijna 2020. Wie serieuze ambitie heeft en inhoudelijk door wil ontwikkelen moet zeker niet als marketer bij Lidl aan de slag.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Wees kritisch naar je senior management en laat mensen niet op hun plek zitten omdat ze daar al heel lang zitten, en schuif mensen alleen door als ze écht gekwalificeerd zijn om een afdeling niet alleen inhoudelijk maar ook uit leiderschap perspectief aan te sturen.

    Lidl2019-08-09
  7. "Redelijk loon maar niet voldoende voor werkdruk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Lidl voor 3 jaar

    Pluspunten

    Redelijk loon voor ongeschoold werk

    Minpunten

    Zeer hoge productiviteit dat het uiterste van medewerkers vraagt.

    Advies aan management

    Verlagen productiviteit

    Lidl2019-08-08
  8. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Plaatsvervangend supermarkt manager in Heerenveen

    Ik werk voltijd bij Lidl voor 3 jaar

    Pluspunten

    - goede doorgroeimogelijkheden. - goed begeleiding rayonmanager.

    Minpunten

    - Hoge werkdruk - Elk jaar weer stijgende productiviteitsnorm.

    Lidl2019-08-06
  9. "Politiek gestuurd bedrijf, gebrek aan visie en vakkennis"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Online Marketeer in Huizen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Lidl voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Harde werkers, ruimte voor eigen projecten, uitstekend salaris

    Minpunten

    Voor mij was het heel lang een soort haat-liefdesverhouding met Lidl die uiteindelijk helaas negatief eindigde: aan de ene kant wordt er heel hard (maar inefficiënt) gewerkt en mag je veel kansen pakken om zelf projecten op te zetten/pakken, en aan de andere kant is het een enorm politiek gebeuren. Managers misgebruiken in mijn beleving dan ook regelmatig hun senioriteitspositie om bepaalde ontwikkelingen en ideeën... tegen te houden - los van de inhoud en zonder goede onderbouwing. Dit in combinatie met een - iig op mijn afdeling - volledig gebrek aan professionele werkwaardes (ik voelde me geïntimideerd, roddelcultuur, minachting tegenover andere teamleden) leidt tot mijn negatieve recensie. Wellicht gelden deze misstanden niet voor het hele bedrijf. De afdeling HR en managers zelf werden wel meerdere keren door verschillende collega’s hierover benaderd en op de hoogte gesteld. Helaas zonder veranderingen.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Meer ownership onder management creëren en ervoor zorgen dat ze álle collega’s ongeacht functieprofiel even veel respecteren. Meer sturen op ontwikkeling van vakkennis. Zorg ervoor dat goede werknemers blijven i.p.v. focus op het werven van nieuwe werknemers te richten.

    Lidl2019-07-31
  10. "Allround medewerker"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Lidl

    Pluspunten

    - Zeer flexibel in werktijden en/of ruilen van tijden - Goede arbeidsvoorwaarden - Snel veel verantwoordelijkheid

    Minpunten

    -Hoge werkdruk -Weinig zicht op doorstroommogelijkheden.

    Lidl2019-06-27
Er zijn 2481 reviews gevonden
</>Embed