Reviews voor Lockheed Martin | Glassdoor.nl

Reviews van Lockheed Martin

Bijgewerkt op 24 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 6521 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
74%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Lockheed Martin CEO Marillyn Hewson
Marillyn Hewson
2386 Beoordelingen
  1. "Geweldig bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor 5 jaar

    Pluspunten

    Slimme mensen, goeie vliegtuigen. Next level werkomgeving.

    Minpunten

    Hoge werkdruk, vliegtuigen maken is geen easy business.

    Lockheed Martin2019-05-24
  2. "Mixed feelings"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam

    Ik heb voltijdgewerkt bij Lockheed Martin voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Nice direct collegues, lots of traveling around the world, high tech

    Minpunten

    Management not very transparent, stock shares where prio 1

    Lockheed Martin2016-05-22
  3. "Goede mensen, goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Manufacturing Engineer 
    Aanbevolen
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb korter dan een jaar als bij Lockheed Martin gewerkt

    Pluspunten

    Ik werkte als productie-ingenieurs-stagiair en alle mensen om me heen wilden dat ik zo veel mogelijk kon leren en deden echt een poging om ervoor te zorgen dat ik dat deed. Er is een leuke werksfeer, dat werk erg interessant en tegelijk leuk maakte.

    Minpunten

    LM is een grote organisatie met veel beheerslagen en bureaucratie die u tegenkomt in uw dagelijkse werk.

    Advies aan management

    Stimuleer meer vrijheid voor ondernemerschap in het werk van uw werknemers.

    Lockheed Martin2013-11-15
  4. Nuttig (246)

    "Lockheed Martin IT"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Systems Analyst in Fredericksburg, VA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor 10 jaar

    Pluspunten

    High level of integrity throughout the company, open communications, and sincere interest in doing the right thing.

    Minpunten

    Unfortunately, I need to come up with twenty words of cons. When in reality after 41+ years in IT, I have no cons for Lockheed Martin. They are not perfect, but highly acceptable.

    Advies aan management

    The only advice I have is, possibly, try very hard simplify processes. The processes are accurate and extremely detailed. Some could be less detailed.

    Lockheed Martin2018-08-02
  5. "Good company, good benefits, amazing opportunities"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project Manager in Valley Forge, PA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Lockheed Martin voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Wonderful opportunities Great leadership training program Leading edge of technology

    Minpunten

    Lots of movement in the company...mergers and acquisitions, divestitures

    Lockheed Martin2019-08-24
  6. "Good job and benefits"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Senior Logistics Analyst 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Lockheed Martin

    Pluspunten

    Pay, benefits, leave and flexibility of work hours

    Minpunten

    No clear lines of progression

    Lockheed Martin2019-08-22
  7. "Constantly changing environment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Program Manager in Bethesda, MD
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor 10 jaar

    Pluspunten

    Lots of learning opportunities in may but not all roles. Incredibly high ethical culture and you get to work with some of the smartest people in the world.

    Minpunten

    Significant lack of racial diversity in some of the higher level roles. Typical large company issues that you will face anywhere. Things can move slowly sometimes because of the bureaucracy and "old school" leftover leaders who haven't been forced to retire yet. There always seem to be a reorganization so you need to be comfortable with names changing on the front of offices faster than you can keep track.

    Advies aan management

    Manage volatility in the constant reorgs. Force leaders to develop "action-plans" as a result of employee surveys or people will stop participating. Move toxic leaders out of leadership (or the company) way way way faster than is currently occurring.

    Lockheed Martin2019-08-23
  8. "Desktop Support / Computer Analyst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Desktop Support Technician in Orlando, FL

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor 10 jaar

    Pluspunten

    9/80 schedules with every other Friday off.

    Minpunten

    Need to be willing to work in a very fast work environment.

    Lockheed Martin2019-08-21
  9. "Test / Manufacturing Engineer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Test Engineer in Seattle, WA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lockheed Martin voor 3 jaar

    Pluspunten

    Good work environment for everyone

    Minpunten

    too far from my house

    Advies aan management

    none

    Lockheed Martin2019-08-20
Er zijn 6521 reviews gevonden