Cover image for Los Angeles County
Logo

Los Angeles County

Is dit uw bedrijf?

Los Angeles County

Review toevoegen

Reviews van Los Angeles County

1.040 van meer dan 1K reviews gevonden
3,8
76% Aanbevelen bij een kennis
72% Waardeert directeur

3,8
76%
Aanbevelen bij een kennis
72%
Waardeert directeur
Los Angeles County CEO Sachi A. Hamai (no image)
Sachi A. Hamai
177 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij Los Angeles County werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over Los Angeles County-reviews

  Los Angeles County heeft een algemene beoordeling van 3,8 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 1.162 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 76% van de werknemers zou werken bij Los Angeles County aanraden aan vrienden en 62% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Los Angeles County hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 4,1 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Los Angeles County. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 76% van de werknemers van Los Angeles County vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Los Angeles County met een waarde van 3,6 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,3 voor cultuur en waarden en 3,7 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij Los Angeles County-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 1.162 reviews over Los Angeles County die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Los Angeles County. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Los Angeles County bij u past.