Reviews van Maastricht University

(90 reviews in totaal)

Luc Soete

77% waardeert directeur

49% positieve zakelijke vooruitzichten

Maastricht University heeft een werknemersbeoordeling van 4,2 van 5 sterren, op basis van 90 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Maastricht University is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Onderwijs (3,7 sterren).

Reviews per functie

90 reviews
3,0
13 jul 2015

Pluspunten

- Goede arbeidsvoorwaarden en er wordt steeds gedacht vanuit de mens. De mens staat centraal en vaak nog boven het werk - Veelzijdige organisatie - Er is ruimte om door te groeien, door te schuiven

Minpunten

- Moeilijk door grootte bedrijf om verbeteringen door te voeren, vaak heel bureaucratisch en traag - Er wordt vaak veel gepraat en weinig gedaan - Relatief saaie organisatie

5 nov 2015

PhD student Maastricht University

Pluspunten

Heel goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsaanbod (cursussen)

Minpunten

Weinig mogelijkheden voor naar de PhD

2,0
15 okt 2015

Tja, leiding?

Pluspunten

Arbeidsvoorwaarden; Ligging; Verhouding werk / privé; Voorzieningen; en dat is het, ik kom niet tot vijf

Minpunten

Slechte leiding, Academisch geneuzel, Eeuwigdurende discussies; Beslissingen door mensen die geen kennis van zaken hebben; Er gebeurt niets dat de situatie kan verbeteren; Huisvesting sommige afdelingen.

Weergave: 1 - 3 van 90 reviews

Glassdoor heeft 607 reviews over Maastricht University die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Maastricht University. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Maastricht University bij je past.