Reviews van Macaw

Bijgewerkt op Mar 6, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

20 van meer dan 23 reviews gevonden

4.0
75%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Macaw CEO William van der Pijl
William van der Pijl
10 Beoordelingen
  1. 5.0
    Voormalige werknemer

    Gezellige en leerzame stage

    Mar 6, 2021 - Anonieme werknemer in Alkmaar
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Leuke medewerkers - iedereen is bereid elkaar te helpen - frontrunners op het vlak van nieuwe technologie

    Minpunten

    - je wordt vrij snel 'losgelaten' en als je behoefte hebt aan meer sturing, dan moet je echt zelf aan de bel durven trekken.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

    Echt leuk werken doe je bij Macaw

    Sep 4, 2019 - Business Consultant in Hoofddorp
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke projecten met veelal nieuwste technologie. Ideale samenwerking met collega's. Als je hulp nodig hebt, dan staat iedereen voor je klaar. Je helpt je klanten met een kwalitatief goede oplossing, hierdoor bouw je een langdurige relatie op met je klant.

    Minpunten

    Focus van sales niet altijd op mijn vakgebied.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Een team van professionals

    Jul 3, 2019 - Junior Data & Analytics consultant in Hoofddorp
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Binnen Macaw krijg je snel het gevoel dat er aan team-gevoel heerst en sterk waarde gehecht wordt aan de medewerkers. Verder: gezellige sfeer, top cultuur, gaaf werkplek en zeer innovatief.

    Minpunten

    Je moet durven en niet bang zijn om nieuwe dingen te leren.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Macaw

    CFO

    Dank voor je mooie review. Samen maken we Macaw en ik ben blij dat je dit al snel hebt ervaren. Ik hoop dat je blijft durven en jezelf en je collega's blijft uitdagen. Zo blijven we onszelf verbeteren en dat maakt ons werk alleen maar leuker.

  4. 5.0
    Huidige werknemer

    Mooiste IT bedrijf van Nederland !

    Feb 19, 2019 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Sfeer & cultuur, vrijheid, veel ruimte voor ontwikkeling, goed salaris, je kunt jezelf zijn, innovatief en vooruitstrevend op diverse vlakken.

    Minpunten

    Te lekker eten, vers klaar gemaakt door een eigen kok, waardoor je teveel eet!

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Macaw

    CFO

    Excuses voor de 'te lekkere lunch'. Daar moeten we echt iets aan doen ;-) Dank voor je positieve review. We doen er alles aan om Macaw als werkgever zo aantrekkelijk mogelijk te houden.

  5. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

    Gezellige club professionals

    Nov 30, 2018 - Software Developer in Hoofddorp
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Macaw biedt een enorme diversiteit aan projecten waarbij je veelal deel uitmaakt van een multi-disciplinair projectteam. Macaw loopt voorop in het toepassen van de nieuwste technologie en als werknemer wordt je vanzelf meegetrokken in de stroom der ontwikkelingen. Net zo divers als de projecten en de klanten waar we voor werken zijn ook de werknemers zelf. Er lopen hier mensen rond met heel verschillende (opleidings)achtergronden en karakteristieken en dat levert nu juist toegevoegde waarde binnen de teams. Het zijn stuk voor stuk professionals die elkaar met hun individuele kwaliteiten uitstekend weten aan te vullen. Maar bovenal is de sfeer onderling altijd goed. Op de momenten dat het er toe doet wordt er een bewonderenswaardige betrokkenheid getoond maar wel met een zekere mate van relativeringsvermogen in de vorm van een gezonde dosis humor.

    Minpunten

    De verwachtingen van onze klant zijn (terecht) hoog maar dat zorgt er wel voor dat de druk bij het naderen van de deadline ook behoorlijk hoog kan zijn. Hoewel het ziekteverzuim bij Macaw ver beneden het landelijk gemiddelde ligt valt niet te ontkennen dat ons werk bij tijd en wijle stressvol kan zijn.

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig

    Reactie van Macaw

    CFO

    Wat fijn dat je in jouw review de cultuur bij Macaw en persoonlijkheid van de collega’s zo treffend beschrijft. Bij Macaw respecteren en waarderen we onze diversiteit en dat maakt dat het geheel groter is dan de som der delen. De grote betrokkenheid en onderlinge werksfeer maken het tot een fijne plek om te werken met een goede balans tussen hard werken en hard ontspannen. En dat laatste vinden we extreem belangrijk, juist omdat de ambitie en betrokkenheid van onze mensen en de hoge verwachtingen van onze klanten (want we maken immers mooie dingen) de druk soms hoog doen oplopen. Een van de taken van onze peoplemanagers is oog hebben voor die balans. Dank ook voor je suggestie inzake de 55+-ers. Men blijft lang hangen dus die groep wordt vanzelf ook groter. Tijd voor een ‘senioren’ beleid 😉

  6. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

    Persoonlijke ontwikkeling, vrijheid in het werk en aandacht voor hoe je je voelt.

    Nov 19, 2018 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Macaw is een club mensen met veel passie voor hun vak. Kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijk en daar wordt veel ruimte voor gegeven. Ondanks dat het bedrijf momenteel al zo'n 260 medewerkers heeft, voelt het nog steeds als een klein(er) bedrijf waar iedereen elkaar kent. Veel vrijheid om het werk op mijn manier te organiseren. Veel aandacht voor hoe je je voelt met het Energy programma.

    Minpunten

    De andere kant van vrijheid in je werk, is dat je soms het gevoel kan hebben om in het diepe gegooid te worden. Heb je hulp nodig, dan krijg je die ook zeker, maar je moet er wel zelf om vragen.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Macaw

    CFO

    Bedankt voor je review. Je hebt mooi verwoord hoe een groot bedrijf nog steeds klein kan aanvoelen. Precies we cultuur die we willen behouden; “groot worden door klein te blijven”. Een van de mooiste waarden bij Macaw is de hulpvaardigheid die we onderling hebben. Natuurlijk nemen we eigenaarschap voor ons eigen werk en ontwikkeling. Maar als je hulp nodig hebt, is die nooit ver weg.

  7. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

    Challenge accepted!

    Nov 16, 2018 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Uitdagend werk in een leuk, informeel team in een inspirerende omgeving, waar je direct waarde toevoegt aan je eigen team en de klanten van Macaw. Erkenning voor prestaties, flexibiliteit in werken, en ambities die worden gehoord en waar je echt mee aan de slag kan

    Minpunten

    Ondernemerschap, drive om dingen in beweging te krijgen is een must :)

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Gepassioneerde mensen, fun en vrijheid

    Nov 15, 2018 - People Manager in Hoofddorp
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel kennis(&deling) in een hecht team, inhoudelijk gave projecten die met passie worden uitgevoerd, fun en vrijheid in je werk en zelf mee bepalen zijn voor mij de belangrijkste zaken die ik elke dag meemaak bij Macaw.

    Minpunten

    Vrijheid in je werk betekent zelf aan het stuur zitten, dus samen met je People Manager je pad bepalen en een plan maken wat je ervoor nodig hebt om daar te komen. Je krijgt niet alles op een presenteerblaadje aangeboden, dat vergt een stukje ondernemerschap wat we graag helpen ontwikkelen.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Bedrijf voor starters

    Aug 24, 2018 - Software Developer in Schiphol-Rijk
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuk om als starter aan de slag te gaan, om dingen te leren.

    Minpunten

    Weinig project- en proceskennis in het bedrijf, werkzaamheden hebben een ad-hoc karakter. Hoop beloften over relevante opdrachten waar weinig van terecht is gekomen. Leasevoorwaarden vond ik niet marktconform.

    1 persoon vond deze review nuttig

    Reactie van Macaw

    CFO

    Dank voor je review. Blij te lezen dat je veel bij ons hebt geleerd. Dan hebben we in elk geval een van onze beloften waargemaakt. Het is me niet helemaal duidelijk of je nog steeds bij ons werkt, omdat je hier en daar in verleden tijd schrijft. In dat geval nodig ik je uit om eens te komen babbelen. Zo niet, dan vind ik het jammer dat we je niet volledig hebben kunnen laten ervaren waar we als Macaw voor staan.

  10. 5.0
    Huidige werknemer

    Ambiteus

    Nov 8, 2016 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Macaw wil groeien maar de waarden houden van een kleine onderneming. Dat lukt goed en is een knappe prestatie.

    Minpunten

    Te veel vrijheid voor iedereen.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 20 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Macaw-werkzoekenden

Senior Projectmanager
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Macaw? Deel uw ervaringen

Macaw logo
of