Reviews voor Make A Difference | Glassdoor.nl

Reviews van Make A Difference

Bijgewerkt op 3 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 57 reviews gevonden

4.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
88%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Jithin C. Nedumala
34 Beoordelingen
  1. "One of the great places to work in"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - City Fellow 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Make A Difference voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    The culture maintained, the scale of problem being solved, constant research for children in need of care and protection

    Minpunten

    Not everyone here takes the problem seriously but most of the people do

    Make A Difference2019-06-22
  2. "Amazing"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Make A Difference

    Pluspunten

    Best organization ever, the learning is endless

    Minpunten

    None to be very honest, the culture is beautiful

    Make A Difference2019-06-08
  3. "Director"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Director in Bangalore
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Make A Difference voor 3 jaar

    Pluspunten

    Culture, Human Capital policies, Peer camaraderie

    Minpunten

    Unsystematic, young fellows working on ground

    Make A Difference2019-06-12
  4. "Fake A Difference"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Ex - Fellow and Volunteer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Make A Difference voor 3 jaar

    Pluspunten

    * Kids will love you * Few hard working volunteers will support you

    Minpunten

    * Money laundering * Worst management * Directors get paid although with no relevent qualification for job. * Directors enjoy stay in hotels and flights in donation money

    Advies aan management

    Please take care of management

    Make A Difference2019-07-03
  5. "Volunteer"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb deeltijd gewerkt bij Make A Difference

      Pluspunten

      Good exposure and chances of widening ones social circle

      Minpunten

      Not organised and the job satisfaction comes with the nature of your centre and team

      Make A Difference2019-04-30
    • "Volunteer"

      SterSterSterSterSter
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik werk deeltijd bij Make A Difference

        Pluspunten

        amazing work environment, amazing people, highly organized. it's definitely a top class people-run NGO!

        Minpunten

        none that i can think of

        Make A Difference2019-04-14
      • "Best place to learn"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik deeltijd gewerkt bij Make A Difference voor meer dan 1 jaar

        Pluspunten

        -Great place to learn -introspect -analyse -you will definitely become a better person -great work environment

        Minpunten

        No idea! I had a great experience .

        Make A Difference2019-03-20
      • "ed support"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        Voormalige werknemer - Executive Director Support Volunteer in Kochi

        Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Make A Difference gewerkt

        Pluspunten

        volunteering usually involved helping children with their studies and spending quality time with them.

        Minpunten

        patience required to teach children should attend every meeting of the team.

        Make A Difference2019-02-15
      • "outstanding"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Batch Mentor in Bhopal
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Make A Difference gewerkt

        Pluspunten

        very supportive team, nice environment

        Minpunten

        we have to travel a lot

        Make A Difference2019-01-10
      • "god ngo"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik heb korter dan een jaar als bij Make A Difference gewerkt

        Pluspunten

        good ngo to work with

        Minpunten

        nothing as it is an ngo

        Make A Difference2019-01-21
      Er zijn 57 reviews gevonden