Reviews voor ManpowerGroup | Glassdoor.nl

Reviews van ManpowerGroup

Bijgewerkt op 15 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 733 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
66%
Aanbevelen bij een kennis
78%
Waardeert directeur
ManpowerGroup CEO Jonas Prising
Jonas Prising
233 Beoordelingen
  1. "Leerschool"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij ManpowerGroup

    Pluspunten

    veel ruimte om te ondernemen, hoge mate van autonomie, voorloper in RPO en MSP markt,

    Minpunten

    weinig gestructureerd talent mgmt beleid

    ManpowerGroup2018-05-18
  2. "algemeen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ManpowerGroup

    Pluspunten

    vrijheid, promotie mogelijkheden, informele werksfeer, jong

    Minpunten

    grote mate van verandering, global aansturing

    Advies aan management

    maak bewuste keuzes mbt toekomstige projecten

    ManpowerGroup2017-10-23
  3. "Aangenaam werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Development Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ManpowerGroup voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Goede werk/prive - Extra voordelen: Maaltijdcheques, Onkostenvergoeding, hospitalisatieverzekering,20 vakantiedagen + 12 ADV dagen, bedrijfswagen + tankkaart - Opleidingsmogelijkheden - Je kan werken vanuit satellietkantoren - Fijne collega's

    Minpunten

    - Informatie dringt niet door tot alle lagen in de organisatie - Weinig kennis van overige diensten die de groep aanbiedt. - Je bent voor 100% zelf verantwoordelijk voor groei binnen de organisatie - Interne rekrutering - Trage processen

    Advies aan management

    Goede initiatieven, doe zo verder!

    ManpowerGroup2017-01-21
  4. "Werken bij de ManpowerGroup"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij ManpowerGroup

    Pluspunten

    Veel vrijheid om invulling te geven aan eigen werkzaamheden Verschillende locaties in het land Het bedrijf maakt nog veel ontwikkelingen door; continue in beweging dus veel uitdagingen.

    Minpunten

    Nauwelijks interne ontwikkeling in de vorm van erkende opleidingen voor medewerkers Weinig inhoudelijke visie, nadruk ligt op het snel leveren van oplossingen.

    Advies aan management

    Het zou interessant zijn om te kijken of je als HR-specialist een sterkere visie kunt creëren op talentontwikkeling. eentje die nauw aansluit bij de Nederlandse markt en waar de dienstverlening actief op wordt aangepast.

    ManpowerGroup2016-06-23
  5. "Zeer tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Management Trainee in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ManpowerGroup voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Mens staat centraal, goede visie op ontwikkeling, cultuurgedreven ipv procesgedreven organisatie

    Minpunten

    Als je iets wil moet je het zelf organiseren

    Advies aan management

    ManpowerGroup mag best meer van zichzelf laten zien aan de buitenwereld

    ManpowerGroup2016-04-18
  6. "Weinig vrijheid, veel vaste regels"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Talent Sourcing Specialist in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij ManpowerGroup gewerkt

    Pluspunten

    Gezellige sfeer, redelijke mogelijkheid tot ontwikkeling.

    Minpunten

    Onevenredige betalingen voor gelijke functies en ervaringen. Veel vaste targets die redelijk ongestructureerde of ongegrond zijn. Geen duidelijkheid of eerlijkheid bonussen.

    Advies aan management

    Een lijn trekken voor een ieder

    ManpowerGroup2016-03-28
  7. "Supportive and collaborative environment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Media Officer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ManpowerGroup

    Pluspunten

    Free parking, passionate team, supportive and large focus on future planning.

    Minpunten

    Remote location, high pressure, fast pace

    ManpowerGroup2019-07-15
  8. "Great company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ManpowerGroup voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    A breadth of disciplines and sectors mean your career can go in different directions

    Minpunten

    Nothing so far. I do believe that Manpower are very responsive to feedback and ideas so if there are any concerns in the business then there is a channel to discuss these.

    ManpowerGroup2019-07-09
  9. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Specialist Sourcer in Milwaukee, WI
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ManpowerGroup

    Pluspunten

    Great environment, nice people, great leaders. I love this job

    Minpunten

    Nothing bad to say, they are awesome

    ManpowerGroup2019-07-02
  10. "Snr Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ManpowerGroup

    Pluspunten

    progression opportunities, pleasant culture, long term colleagues

    Minpunten

    could be more adaptable, need to grow more quickly

    ManpowerGroup2019-07-03
Er zijn 733 reviews gevonden