Reviews voor ManpowerGroup | Glassdoor.nl

Reviews van ManpowerGroup

Bijgewerkt op Oct 8, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 777 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
67%
Aanbevelen bij een kennis
83%
Waardeert directeur
ManpowerGroup CEO Jonas Prising
Jonas Prising
249 Beoordelingen
  1. "Talent Acquisition Specialist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij ManpowerGroup voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Team en mensen, flexibiliteit ook

    Minpunten

    Salaris en atmosfeer, te weinig creatieve oplossingen

    ManpowerGroup2019-08-28
  2. "algemeen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ManpowerGroup

    Pluspunten

    vrijheid, promotie mogelijkheden, informele werksfeer, jong

    Minpunten

    grote mate van verandering, global aansturing

    Advies aan management

    maak bewuste keuzes mbt toekomstige projecten

    ManpowerGroup2017-10-23
  3. "Werken bij de ManpowerGroup"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij ManpowerGroup

    Pluspunten

    Veel vrijheid om invulling te geven aan eigen werkzaamheden Verschillende locaties in het land Het bedrijf maakt nog veel ontwikkelingen door; continue in beweging dus veel uitdagingen.

    Minpunten

    Nauwelijks interne ontwikkeling in de vorm van erkende opleidingen voor medewerkers Weinig inhoudelijke visie, nadruk ligt op het snel leveren van oplossingen.

    Advies aan management

    Het zou interessant zijn om te kijken of je als HR-specialist een sterkere visie kunt creëren op talentontwikkeling. eentje die nauw aansluit bij de Nederlandse markt en waar de dienstverlening actief op wordt aangepast.

    ManpowerGroup2016-06-23
  4. "Zeer tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Management Trainee in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ManpowerGroup voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Mens staat centraal, goede visie op ontwikkeling, cultuurgedreven ipv procesgedreven organisatie

    Minpunten

    Als je iets wil moet je het zelf organiseren

    Advies aan management

    ManpowerGroup mag best meer van zichzelf laten zien aan de buitenwereld

    ManpowerGroup2016-04-18
  5. "Weinig vrijheid, veel vaste regels"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Talent Sourcing Specialist in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij ManpowerGroup gewerkt

    Pluspunten

    Gezellige sfeer, redelijke mogelijkheid tot ontwikkeling.

    Minpunten

    Onevenredige betalingen voor gelijke functies en ervaringen. Veel vaste targets die redelijk ongestructureerde of ongegrond zijn. Geen duidelijkheid of eerlijkheid bonussen.

    Advies aan management

    Een lijn trekken voor een ieder

    ManpowerGroup2016-03-28
  6. "Leerschool"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij ManpowerGroup

    Pluspunten

    veel ruimte om te ondernemen, hoge mate van autonomie, voorloper in RPO en MSP markt,

    Minpunten

    weinig gestructureerd talent mgmt beleid

    ManpowerGroup2018-05-18
  7. "Aangenaam werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Development Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ManpowerGroup voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Goede werk/prive - Extra voordelen: Maaltijdcheques, Onkostenvergoeding, hospitalisatieverzekering,20 vakantiedagen + 12 ADV dagen, bedrijfswagen + tankkaart - Opleidingsmogelijkheden - Je kan werken vanuit satellietkantoren - Fijne collega's

    Minpunten

    - Informatie dringt niet door tot alle lagen in de organisatie - Weinig kennis van overige diensten die de groep aanbiedt. - Je bent voor 100% zelf verantwoordelijk voor groei binnen de organisatie - Interne rekrutering - Trage processen

    Advies aan management

    Goede initiatieven, doe zo verder!

    ManpowerGroup2017-01-21
  8. "general review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ManpowerGroup

    Pluspunten

    Great culture, strong strategy, good outlook

    Minpunten

    The Groups' brand name refers too much to staffing only while ManpowerGroup is so much more

    ManpowerGroup2017-10-08
  9. "Good team culture"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Event Coordinator 

    Ik werk deeltijd bij ManpowerGroup voor 3 jaar

    Pluspunten

    Great team, fun place to work

    Minpunten

    Benefits are okay - could be better

    ManpowerGroup2019-10-08
  10. "ManpowerGroup"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Global Account Director in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ManpowerGroup voor 10 jaar

    Pluspunten

    International company with lot's of opportunities to grow if you show ambition within a company and also internationally.

    Minpunten

    Constant change in focus makes it sometimes hard to really build something for the longer term

    Advies aan management

    Change is good, if it is needed then push it through. But try to maintain focus to the end goal, so people don't lose focus.

    ManpowerGroup2019-09-26
Er zijn 777 reviews gevonden