Reviews voor Marks & Spencer | Glassdoor.nl

Reviews van Marks & Spencer

Bijgewerkt op 15 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2451 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
66%
Aanbevelen bij een kennis
76%
Waardeert directeur
Marks & Spencer CEO Steve Rowe
Steve Rowe
753 Beoordelingen
  1. "Slecht lopend bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Verkoop medewerker in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Marks & Spencer voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Leuke winkel, goede klanten service

    Minpunten

    Weinig klanten, hele dagen vervelen. Wanneer er voorraad aangevuld moet worden gaat dit allemaal op tijd. Terwijl je de rest van de dag niets te doen heb.

    Marks & Spencer2019-05-28
  2. "M&S review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Marks & Spencer

    Pluspunten

    goede salaris, neemt alle suggesties serieus

    Minpunten

    is gesloten, een lange pauze in plaats van gespreid over de dag

    Marks & Spencer2018-02-16
  3. "Marks and Spencer Customer Assistant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Assistant in Cheltenham, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Marks & Spencer gewerkt

    Pluspunten

    Flexible working hours, management offer additional hours if required. Pleasant staff members and very good training provided upon accepting the position.

    Minpunten

    No staff parking for the Cheltenham store.

    Verder lezen
    Marks & Spencer2019-09-12
  4. "Good pay, relatively dull experience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Assistant 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Marks & Spencer gewerkt

    Pluspunten

    Great pay and flexibility in work hours, was able to take on extra shifts and also likewise get other staff to cover my absences easily. You also get 20% staff discount which I thought was pretty good

    Minpunten

    Relatively dull to work at however this is probably dependent on the branch. I worked in a small town so the customer traffic was mostly elderly women

    Marks & Spencer2019-09-12
  5. "Good workplace but high expectations"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Associate in Guildford, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Marks & Spencer voor 3 jaar

    Pluspunten

    There is always opportunities to work your way up in the company. The pay is decent, even more so if you live in one of the top spots so you get a little extra an hour. Benefits are worth it - great staff discount and perks outside of M&S

    Minpunten

    The managers expect so much from you, even as a sales assistant. Long hours with little breaks.

    Marks & Spencer2019-09-12
  6. "Feedback"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service Associate in Londen, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Marks & Spencer gewerkt

    Pluspunten

    - friendly bubbly environment -friendly work staff -lovely customers -great benefits

    Minpunten

    - little room for self development -little room for career growth -request for over time

    Marks & Spencer2019-09-12
  7. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Service Assistant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Marks & Spencer

    Pluspunten

    Overtime given if available Flexible with students

    Minpunten

    No sick pay for temp staff

    Marks & Spencer2019-09-10
  8. "Working full time at Castle Donington"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Team Manager in Castle Donnington, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Marks & Spencer voor 10 jaar

    Pluspunten

    Good rates of pay and great discount.

    Minpunten

    Currently work 12 hour shifts

    Marks & Spencer2019-09-10
  9. "Embracing Human Behaviour Management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Warehouse Worker in Castle Donnington, Engeland
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Marks & Spencer

    Pluspunten

    Cares about their workers more than other companies and the job less demanding and stressful as well. Hire disabled people

    Minpunten

    Using agency as a whip hand, rigged rules that makes no effect on performance, but frustrating like no phone use, can't sit down during shift and you stand around like an idiot try to not get crazy. For simple people deffo a dream job.

    Verder lezen
    Marks & Spencer2019-09-10
  10. "Happy overall...at least it’s a job 😅"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Assistant 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Marks & Spencer voor 3 jaar

    Pluspunten

    I have lovely managers and mostly nice, supportive colleagues. The pay is competitive and the 20% discount is a nice perk!

    Minpunten

    Being pressured into changing your flexibility to working evenings or mornings when you can’t always do it

    Marks & Spencer2019-09-10
Er zijn 2451 reviews gevonden