Reviews van Mars

Bijgewerkt op Jun 27, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

32 van meer dan 3,398 reviews gevonden

4.2
87%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Mars Office of the President Grant F. Reid
Grant F. Reid
955 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer

    Veel aandacht voor ontwikkeling

    Jun 15, 2021 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel aandacht voor ontwikkeling Veel ruimte voor ideeen Fijne, directe werksfeer

    Minpunten

    Soms duurt het lang voor er beslissingen worden genomen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Mars

    Thank you for taking the time to write a review to share your experience with us and provide such constructive feedback. We deeply care about our Associates, and are dedicated to always improving, so if you would like to provide any further feedback regarding your listed cons, please get in touch with your People and Organization team. We appreciate your perspective and look forward to hearing more from you. Thank you.

  2. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Inspirerende bedrijfscultuur

    Jun 27, 2021 - Functional Expert in Eindhoven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Aandacht voor welzijn van medewerkers. Het is een inspirerend bedrijf.

    Minpunten

    Behoefte aan meer aandacht voor de balans tussen werk en privé.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Mars

    Thank you for taking the time to write a review to share your experience with us and provide such constructive feedback. We deeply care about our Associates, and are dedicated to always improving, so if you would like to provide any further feedback regarding your listed cons, please get in touch with your People and Organization team. We appreciate your perspective and look forward to hearing more from you. Thank you.

  3. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

    Bedrijf waar je veel kan leren

    Feb 18, 2021 - Sales in Veghel
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Salaris is fantastisch Ontwikkeling van medewerkers Professioneel Drive

    Minpunten

    Werkdruk: te veel werk met te weinig mens e Vrijheid Ruimte voor Ondernemerschap Veel vergaderingen Bonus gedreven

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5.0
    Huidige werknemer

    Prachtbedrijf

    Sep 5, 2020 - PR Manager in Veghel
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede werkgever, wil het beste voor haar medewerkers, biedt mensen een loopbaan ipv baan

    Minpunten

    De locatie is niet goed bereikbaar met OV

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5.0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    CM

    Jun 23, 2020 - Intern Customer Marketing in Veghel
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel verantwoordelijkheid en leuke side projecten

    Minpunten

    Voor mij was de locatie echt een issue

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Veel aandacht voor de associates

    Aug 16, 2019 - Investments in Veghel
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Bij Mars zijn de principes werkelijk belangrijk. Dit uit zich in het feit dat er heel goed voor de associates gezorgd wordt. Er wordt veel tijd gestoken in de ontwikkeling van de associates. Dit gebeurd uit wederkerigheid; een gelukkige associate is een effectieve en duurzame arbeidskracht en zal ook het extra stapje voor Mars willen zetten. Buiten dat om krijg je veel vrijheid en is er ruimte voor ondernemerschap in je functie, wat jou toestaat om je eigen functie te vormen.

    Minpunten

    Keerzijde van het ondernemerschap wat bij de werknemers wordt gepromoot en een platte hierarchy zorgen ervoor dat standaardisatie lastig is waardoor Mars niet altijd een wendbare organisatie is.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Geweldig bedrijf, waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat

    Aug 16, 2019 - Anonieme werknemer in Veghel
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Het bedrijf begrijpt dat jij het belangrijkste ingredient bent. Jouw ontwikkeling staat centraal. - Leuke collega's die met elkaar willen winnen en elkaar helpen om het beste in ieder naar boven te halen. - Keuzes die bepaald worden door de vijf principes. - Goede arbeidsvoorwaarden - Ruimte voor fun en ontspanning: gratis gebruik van sportfaciliteiten, georganiseerde bootcamp en yogalessen, basketbalveld en een pingpongtafel.

    Minpunten

    - Je moet kunnen werken met processen - Veghel/Mars is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Mooi bedrijf om je persoonlijk te ontwikkelen

    Aug 2, 2019 - Customer Marketing Manager 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Heel fijne werksfeer, goede mogelijkheden om te ontwikkelen, de Vijf principes worden zeer goed toegepast, je krijgt veel verantwoordelijkheid in je job en je hebt kansen om te switchen tussen verschillende afdelingen (Petcare vs Confectionery) en disciplines (marketing - sales - finance - logistiek)

    Minpunten

    Op dit moment is er wat negatieve emotie rondom confectionery spelers door de health & wellbeing beweging, dus daar zal de sector de aankomende jaren slagen moeten slaan.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

    Fantastich bedrijf om je persoonlijk te ontwikkelen

    Aug 2, 2019 - Compliance Manager in Veghel
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    MARS WRIGLEY is een geweldig bedrijf die je veel mogelijkheden geeft. Je kan je op alle fronten ontwikkelen.

    Minpunten

    ik heb geen minpunten, ik werk hier al 20 jaar met liefde en plezier.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Ik gun het iedereen om bij Mars te werken!

    Aug 2, 2019 - Supply Chain in Oud-Beijerland
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Hele goede arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor mensen. Fijne snelheid in de business (kortdaad + resultaatgericht). Goede ontwikkelmogelijkheiden. Leuke collega's!

    Minpunten

    Voor mij is de afstand ver.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 32 Reviews
</>Embed

Loopbanen die populair zijn bij Mars-werkzoekenden

Key Account Manager
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Mars? Deel uw ervaringen

Mars logo
of