Reviews van MaxGrip

100% waardeert directeur

70% positieve zakelijke vooruitzichten

25 feb 2024

Fijne werkgever

Pluspunten

Fijne sfeer onder de collega's. Altijd bereid kennis te delen of je op weg te helpen bij nieuwe opdrachten. Hiervoior heb ik voor het bedrijf gekozen.

Minpunten

Diverse opdrachten waardoor je steeds het idee hebt dat je aan het inwerken bent. Dit paste mij niet zo. Hierdoor heb ik afscheid genomen van het bedrijf

20 feb 2024

Pluspunten

De afgelopen 12 jaar heb ik als Maintenance manager in de levensmiddelen industrie gewerkt. Dat is een pittige functie. Als consultant doe ik uitdagende verbeter of verander klussen bij diverse bedrijven. FMCG, Infra, maak industrie. Op dit moment ben ik een rol aan het vervullen als Teamleider maintenance engineers bij een afval verwerker. Ik denk regelmatig, deze stap had ik veel eerder moeten zetten! Ik heb zo veel meer plezier in mijn werk door de diversiteit aan klanten en opdrachten. Daarnaast de samenwerking met MaxGrip collega's is van een nieuw niveau van uitstekend. We helpen en ondersteunen elkaar als nodig. Top.

Minpunten

Geen echte minpunten voor mij. Moest wel wennen aan wat klanten voor mij willen betalen. Ik merk daardoor dat mijn lat hoger ligt dan die van de klant. Andersom zou dit erg zijn. Het went langzaam.

1 mrt 2022

Cowboy Club

Pluspunten

Leuke opdrachten bij grote klanten, maar daar is alles ook mee gezegd.

Minpunten

slechte normen en waarden, van de tien jonge collegas waarmee we samen gestart waren, zijn er 9 binnen een jaar of twee jaar gestopt. vast contract wordt niet makkelijk gegeven. Veel loze beloftes over secundaire arbeidsvoorwaarden. Ze verlengen je drie keer en daarna doen ze je weg. HR speelt vieze spelletjes met werknemers. Er wordt helemaal niet in je geinvesteerd, er wordt puur gehamerd op uren verkopen. Echte Cowboys.

Weergave: 1 - 3 van 11 reviews

Glassdoor heeft 38 reviews over MaxGrip die anoniem zijn geplaatst door werknemers van MaxGrip. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of MaxGrip bij je past.