Reviews van MaxGrip

Mark Mulder

100% waardeert directeur

70% positieve zakelijke vooruitzichten

20 feb 2024

Pluspunten

De afgelopen 12 jaar heb ik als Maintenance manager in de levensmiddelen industrie gewerkt. Dat is een pittige functie. Als consultant doe ik uitdagende verbeter of verander klussen bij diverse bedrijven. FMCG, Infra, maak industrie. Op dit moment ben ik een rol aan het vervullen als Teamleider maintenance engineers bij een afval verwerker. Ik denk regelmatig, deze stap had ik veel eerder moeten zetten! Ik heb zo veel meer plezier in mijn werk door de diversiteit aan klanten en opdrachten. Daarnaast de samenwerking met MaxGrip collega's is van een nieuw niveau van uitstekend. We helpen en ondersteunen elkaar als nodig. Top.

Minpunten

Geen echte minpunten voor mij. Moest wel wennen aan wat klanten voor mij willen betalen. Ik merk daardoor dat mijn lat hoger ligt dan die van de klant. Andersom zou dit erg zijn. Het went langzaam.

28 dec 2021

Pluspunten

- Culture, atmosphere - Focus op personal development, training and education - Responsibilities and freedom - Driven and ambitious

Minpunten

- It has a family culture, this will need to suit you.

20 dec 2021

Pluspunten

*Veel leermogelijkheden *Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden *Flexibele opstelling ten opzichte van thuiswerken *Heel erg begripvol met persoonlijke situaties

Minpunten

Op dit moment kan ik geen minpunten geven.

Weergave: 1 - 3 van 11 reviews

Glassdoor heeft 38 reviews over MaxGrip die anoniem zijn geplaatst door werknemers van MaxGrip. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of MaxGrip bij je past.