Cover image for Mercy
Logo

Mercy

Actieve werkgever

Mercy

Review toevoegen

Reviews van Mercy

2.255 van meer dan 2K reviews gevonden
3,5
65% Aanbevelen bij een kennis
Mercy CEO Stephen Mackin
57% Waardeert directeur

3,5
65%
Aanbevelen bij een kennis
57%
Waardeert directeur
Mercy CEO Stephen Mackin
Stephen Mackin
16 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij Mercy werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over Mercy-reviews

  Mercy heeft een algemene beoordeling van 3,5 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 2.354 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 65% van de werknemers zou werken bij Mercy aanraden aan vrienden en 58% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Mercy hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,1 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Mercy. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -2% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 65% van de werknemers van Mercy vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Mercy met een waarde van 3,4 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,7 voor cultuur en waarden en 3,5 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij Mercy-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 2.354 reviews over Mercy die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Mercy. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Mercy bij u past.