Cover image for MetLife
Logo

MetLife

Actieve werkgever

MetLife

Review toevoegen

Reviews van MetLife

6.204 van meer dan 7K reviews gevonden
3,9
77% Aanbevelen bij een kennis
MetLife President and CEO Michel Khalaf
88% Waardeert directeur

3,9
77%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
MetLife President and CEO Michel Khalaf
Michel Khalaf
1.367 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij MetLife werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over MetLife-reviews

  MetLife heeft een algemene beoordeling van 3,9 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 6.873 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 77% van de werknemers zou werken bij MetLife aanraden aan vrienden en 73% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van MetLife hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,8 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij MetLife. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 77% van de werknemers van MetLife vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden MetLife met een waarde van 3,9 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,9 voor cultuur en waarden en 3,6 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij MetLife-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 6.873 reviews over MetLife die anoniem zijn geplaatst door werknemers van MetLife. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of MetLife bij u past.