Reviews van Michelin North America

3.7
73%
Aanbevelen bij een kennis
83%
Waardeert directeur
Michelin North America President Alexis Garcin
Alexis Garcin
160 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over Michelin North America-reviews

  Michelin North America heeft een algemene beoordeling van 3.7 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 802 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 73% van de werknemers zou werken bij Michelin North America aanraden aan vrienden en 66% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -3% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Michelin North America hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3.6 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Michelin North America. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -4% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 73% van de werknemers van Michelin North America vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Michelin North America met een waarde van 3.5 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3.7 voor cultuur en waarden en 3.5 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij Michelin North America: cultuur, loopbaanontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en werkplek, management, vergoeding.

  Loopbanen die populair zijn bij Michelin North America-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Werkt u bij Michelin North America? Deel uw ervaringen

  Michelin North America logo
  of