Reviews van Mysolution

12 reviews
1,0
4 sep 2018

Ouderwets en discriminaterend bedrijf

Pluspunten

Er zijn geen pluspunten te benoemen.

Minpunten

Vrouwen tellen niet mee, rokjes zijn verboden, biddag en dankdag, alles draait hier om het geloof. De directie controleert medewerkers dagelijks op aanwezigheid en accepteert geen moderne werkomgeving. Sterk verouderd denkpatroon van medewerkers. Kortom, dit bedrijf is zeer ouderwets, bekrompen en alles draait om het geloof. Tijdens consultants overleg werd gesproken over de rol van god en de dieren in plaats van over werk.

18 feb 2019

Verademing

Pluspunten

Transparantie, elkaar helpen en persoonlijk. Geef vertrouwen en ruimte voor zelfstandigheid. Eindelijk een bedrijf zonder ellebogenwerk Verschillende leuke initiatieven vanuit de personeelsvereniging met een hoge opkomst. Mooie ERP totaaloplossing die de benchmark is binnen onze focus markt. Ik mag en kan mezelf zijn. Succes van het bedrijf laat zich zien in een goede bonus die voor iedereen geldt.

Minpunten

Redelijk platte organisatie, genoeg ruimte voor horizontale groei, minder voor verticale groei.

22 okt 2018

Kleinschalig maar groot!

Pluspunten

Mysolution bestaat uit een informeel, hecht en divers team. Je krijgt er veel verantwoordelijkheid en ook veel vrijheid. De arbeidsvoorwaarden zijn prima. Als je hard werkt, dan word je ook goed beloond. Je werkt voor grote interessante klanten en de lijntjes zijn kort, zodat je op allerlei fronten je bijdrage kunt leveren.

Minpunten

Je brengt (afhankelijk van je woonplaats) wel veel tijd door op de weg als consultant.

Weergave: 1 - 3 van 12 reviews

Glassdoor heeft 15 reviews over Mysolution die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Mysolution. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Mysolution bij je past.