Reviews voor NN Group | Glassdoor.nl

Reviews van NN Group

Bijgewerkt op Sep 24, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 90 reviews gevonden

3.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
46%
Aanbevelen bij een kennis
62%
Waardeert directeur
NN Group CEO Lard Friese
Lard Friese
22 Beoordelingen
  1. "HBO Stage NN Group salaris"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik werk bij NN Group

    Pluspunten

    Erg flexibel en leerzaam bedrijf met veel vrijheid en hulp.

    Minpunten

    Weinig contact met andere afdelingen en functies.

    NN Group2018-09-15
  2. "Veel mogelijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NN Group

    Pluspunten

    Je kan in het belang van het bedrijf alle mogelijke innovaties of vernieuwingen oppakken en implementeren.

    Minpunten

    Verzekeraar dus erg risk mijdend waardoor vernieuwing soms lang duren

    NN Group2019-08-28
  3. "Het hang ervan van wat je belangrijk vindt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Investment Manager in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij NN Group voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    - salaris is echt enige voordeel hier

    Minpunten

    - bedrijfscultuur - silos - niet collaborative mensen - geen diversiteit - "we always did it this way" attitude - lack of purpose and vision

    NN Group2019-03-28
  4. "Bedrijf met grote ambities en veranderingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij NN Group

    Pluspunten

    Veel veranderingen in bedrijf en werksfeer. Bedrijf is erg professioneel

    Minpunten

    Voorkeur voor senior posities wordt vaak aan externe kandidaten gegeven. Dit maakt doorgroei moeilijk.

    Advies aan management

    Stimuleer groei van medewerkers en biedt meer zekerheid over toekomst van functies

    NN Group2019-02-07
  5. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Financieel Adviseur in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NN Group voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goed opleidingstraject, aandacht voor ontwikkeling, goede werksfeer en prettige collega's, mogelijkheden voor opleiding,

    Minpunten

    Weinig doorgroeimogelijkheden, relatief laag salaris, geen duidelijke management strategie van middelmanagement

    Advies aan management

    Duidelijkere communicatie over doorgroeimogelijkheden.

    NN Group2018-10-17
  6. "NN IP"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NN Group

    Pluspunten

    goede primaire en secundaire voorwaarden

    Minpunten

    onstabiele organisatie met veel verloop

    NN Group2018-09-18
  7. "uitstekend bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Vice President in Den Haag

    Ik heb voltijdgewerkt bij NN Group voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Eerlijke en oprechte onderneming met groeipotentie

    Minpunten

    Processen lopen soms langzaam waardoor effectiviteit niet altijd wordt behaald

    Advies aan management

    Investeer in goede mensen

    NN Group2018-02-26
  8. "Fijn bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Actuarieel Analist in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij NN Group voor 10 jaar

    Pluspunten

    Nn kent een informele sfeer, de werktijden zijn flexibelen, thuiswerken is mogelijk, de salarissen zijn hoog, de gebouwen in zowel Den Haag als Rotterdam liggen naast het station.

    Minpunten

    Lange lijnen als je iets voor elkaar wil krijgen, regelmatig periodes van preventieve mobiliteit en boventalligheid, kantoortuinen zorgen vaak voor een lawaaiige werkomgeving.

    NN Group2017-08-03
  9. "Mooie leerschool"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Trader in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij NN Group voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Kweekvijver van talenten , goed salaris, positieve werk huis balans

    Minpunten

    Senior Management denkt meer aan zichzelf. Sommigen zijn te lang op positie zodat geen goede doorstroming

    Advies aan management

    Persoonlijke belemmeringen meer aandacht aan besteden

    NN Group2017-07-03
  10. Nuttig (2)

    "Veel te leren in een groot bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Ede
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NN Group voor 3 jaar

    Pluspunten

    Als je wil en potentie hebt dan zijn er veel kansen. Er zijn verschillende bedrijfsonderdelen waar je weer andere competenties kunt ontwikkelen. Enthousiaste en betrokken medewerkers

    Minpunten

    Log en trage organisatie, veel interne politiek. Scheefgroei in salaris door medewerkers die er al heel lang werken. Slecht functioneren wordt niet altijd aangepakt

    NN Group2017-04-14
Er zijn 90 reviews gevonden