Reviews voor NN Group | Glassdoor.nl

Reviews van NN Group

Bijgewerkt op 18 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 87 reviews gevonden

3.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
40%
Aanbevelen bij een kennis
54%
Waardeert directeur
NN Group CEO Lard Friese
Lard Friese
21 Beoordelingen
  1. "Het hang ervan van wat je belangrijk vindt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Investment Manager in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij NN Group voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    - salaris is echt enige voordeel hier

    Minpunten

    - bedrijfscultuur - silos - niet collaborative mensen - geen diversiteit - "we always did it this way" attitude - lack of purpose and vision

    NN Group2019-03-28
  2. "Bedrijf met grote ambities en veranderingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij NN Group

    Pluspunten

    Veel veranderingen in bedrijf en werksfeer. Bedrijf is erg professioneel

    Minpunten

    Voorkeur voor senior posities wordt vaak aan externe kandidaten gegeven. Dit maakt doorgroei moeilijk.

    Advies aan management

    Stimuleer groei van medewerkers en biedt meer zekerheid over toekomst van functies

    NN Group2019-02-07
  3. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Financieel Adviseur in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NN Group voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goed opleidingstraject, aandacht voor ontwikkeling, goede werksfeer en prettige collega's, mogelijkheden voor opleiding,

    Minpunten

    Weinig doorgroeimogelijkheden, relatief laag salaris, geen duidelijke management strategie van middelmanagement

    Advies aan management

    Duidelijkere communicatie over doorgroeimogelijkheden.

    NN Group2018-10-17
  4. "NN IP"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NN Group

    Pluspunten

    goede primaire en secundaire voorwaarden

    Minpunten

    onstabiele organisatie met veel verloop

    NN Group2018-09-18
  5. "HBO Stage NN Group salaris"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk bij NN Group

      Pluspunten

      Erg flexibel en leerzaam bedrijf met veel vrijheid en hulp.

      Minpunten

      Weinig contact met andere afdelingen en functies.

      NN Group2018-09-15
    • "uitstekend bedrijf"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Vice President in Den Haag

      Ik heb voltijdgewerkt bij NN Group voor meer dan 5 jaar

      Pluspunten

      Eerlijke en oprechte onderneming met groeipotentie

      Minpunten

      Processen lopen soms langzaam waardoor effectiviteit niet altijd wordt behaald

      Advies aan management

      Investeer in goede mensen

      NN Group2018-02-26
    • "Fijn bedrijf om voor te werken"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Senior Actuarieel Analist in Den Haag
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk deeltijd bij NN Group voor 10 jaar

      Pluspunten

      Nn kent een informele sfeer, de werktijden zijn flexibelen, thuiswerken is mogelijk, de salarissen zijn hoog, de gebouwen in zowel Den Haag als Rotterdam liggen naast het station.

      Minpunten

      Lange lijnen als je iets voor elkaar wil krijgen, regelmatig periodes van preventieve mobiliteit en boventalligheid, kantoortuinen zorgen vaak voor een lawaaiige werkomgeving.

      NN Group2017-08-03
    • "Mooie leerschool"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Senior Trader in Den Haag
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij NN Group voor meer dan 5 jaar

      Pluspunten

      Kweekvijver van talenten , goed salaris, positieve werk huis balans

      Minpunten

      Senior Management denkt meer aan zichzelf. Sommigen zijn te lang op positie zodat geen goede doorstroming

      Advies aan management

      Persoonlijke belemmeringen meer aandacht aan besteden

      NN Group2017-07-03
    • Nuttig (2)

      "Veel te leren in een groot bedrijf"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Manager in Ede
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij NN Group voor 3 jaar

      Pluspunten

      Als je wil en potentie hebt dan zijn er veel kansen. Er zijn verschillende bedrijfsonderdelen waar je weer andere competenties kunt ontwikkelen. Enthousiaste en betrokken medewerkers

      Minpunten

      Log en trage organisatie, veel interne politiek. Scheefgroei in salaris door medewerkers die er al heel lang werken. Slecht functioneren wordt niet altijd aangepakt

      NN Group2017-04-14
    • Nuttig (1)

      "Goede arbeidsvoorwaarden, bureaucratisch personeel"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Den Haag
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij NN Group voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      Qua (secundaire) arbeidsvoorwaarden zit je bij NN Group uitstekend en is het vergelijkbaar met ING. Goede carriere-en opleidingsmogelijkheden.

      Minpunten

      De laatste jaren probeert men de mindset te veranderen door meer professionals aan te trekken maar de bedrijfscultuur is bureaucratisch en lastig om het gedrag van oude werknemers (gemiddeld langer dan 25jr in dienst) te verbeteren.

      Advies aan management

      Elimineer de paarse krokodil en geef de mensen die gemotiveerd zijn én willen veranderen de ruimte en gelegenheid om NN Group naar een hoger niveau te tillen.

      NN Group2017-03-07
    Er zijn 87 reviews gevonden