Reviews van NSC Global

39% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

3 reviews
30 aug 2023

Pluspunten

platte organisatie met goeie directe contacten met management. een "can-do" mentaliteit ruimte voor flexibiliteit jaar na jaar een groei in klanten en organisatie, geeft mogelijkheid voor een ieder om mee te groeien

Minpunten

flexibiliteit kan zowel voor als nadeel zijn, hangt af hoe je er zelf mee om gaat.

Reactie van NSC Global
2y
Dank je wel voor je review, we zijn blij dat je een goede ervaring hebt. Wij zijn inderdaad een platte organisatie met korte lijnen, een can-do mentaliteit en mogelijkheden om mee te groeien. We nemen je advies ter harte en danken je voor je inzet!
11 jan 2023

Pluspunten

Nice colleague's in several countries. Lots of opportunity to grow/change role. Personally I occupied several different positions/roles within the company. The company has clear ambitions to grow and does this as a privately owned business. Decisions are made quickly without lots of politics.

Minpunten

Not overly organized. You need to have a 'can do' mentality to get things done yourself, not expecting someone else to do it for you. Pay is good, pay rises rises are modest. Communication and support tooling could be better.

4 sep 2022

Review

Pluspunten

Opportunities to develop further Good management

Minpunten

No minuses during my employment there

Glassdoor heeft 672 reviews over NSC Global die anoniem zijn geplaatst door werknemers van NSC Global. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of NSC Global bij je past.