Reviews van Nalys

100% waardeert directeur

60% positieve zakelijke vooruitzichten

2,0
23 aug 2020

Pluspunten

Leuke bedrijfssfeer en leuke collega's

Minpunten

Gaat alleen maar bergafwaarts, meer dan 30 mensen ontslagen omdat ze geen passende projecten kunnen vinden

Reactie van Nalys
5y
Hallo, Dank u voor uw eerlijke feedback en onze oprechte verontschuldigingen voor deze situatie. Bij Nalys hechten we veel belang aan de loopbaanontwikkeling van onze ingenieurs. In de afgelopen maanden hebben we, gezien de huidige crisis en de moeilijkheden bij het zoeken naar bepaalde projecten, de moeilijke beslissing genomen om afscheid te nemen van een aantal mensen. Dit omdat we de belofte om in te staan voor een optimale loopbaanontwikkeling niet konden nakomen en hen weerhielden om hun carrière voort te zetten. Marion Communication Officer
25 mei 2026

Ok

Pluspunten

Clean approach Lagre network of clients Flexible

Minpunten

Non, really Company went though fast extation but never felt pressure

3,0
11 jun 2022

Working at Nalys

Pluspunten

Sometimes interesting projects, great health package

Minpunten

Mediocre Salary, bad/lack of communication

Reactie van Nalys
3y
Hello, Thank you for your feedback. We know communication within the organization can certainly be improved and we are working on it. Sorry to see that your experience with us was a mixed one. Marion Marketing & Communication Manager
Weergave: 1 - 3 van 6 reviews

Glassdoor heeft 98 reviews over Nalys die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Nalys. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Nalys bij je past.