Reviews van Nanopixel

3,4

65% zou aanbevelen aan een kennis

(5 reviews in totaal)

Dietrich De Blander

Onvoldoende gegevens om goedkeuring van de directeur te tonen

54% positieve zakelijke vooruitzichten

14 jan 2019

Pluspunten

Ik werd aangetrokken door Nanopixel omdat ze er cool uit zagen. Een pool, een fitness, cinema en zo. De CEO kon het ook heel leuk voorstellen tijdens de sollicitatie. Er werd heel veel beloofd en dus zag ik het volledig zitten. Maar na een paar weken bleek het omgekeerde waar. En ik was natuurlijk niet de enige die er zo was beginnen werken. Wat een ontgoocheling. Het enige pluspunt is dat ik tijdens mijn periode bij Nanopixel heel wat leuke mensen heb leren kennen. Bijvoorbeeld collega's die nu er nu ook al niet meer werken of nog aan het wachten zijn op een nieuwe job. En dat ik vlot ander werk heb gevonden, op een plaats waar men wel doet wat men zegt.

Minpunten

Er is geen enkele begeleiding of structuur. Jonge, pas afgestudeerden, moeten ganse projecten uitvoeren zonder duidelijke briefing of juiste software, binnen een heel korte tijdspanne. De meeste collega's kwijnden weg onder de druk. De CEO wil duidelijk gewoon zoveel mogelijk geld verdienen door de medewerkers zo weinig mogelijk te betalen en de klant zoveel mogelijk aan te rekenen. Met als gevolg dat de meeste collega's er bijna onder door gaan, ziek worden of vertrekken en de meeste klanten heel ontevreden zijn. En dat moet je dan als werknemer ook maar terug gaan oplossen, terwijl je weet dat het aan de organisatie ligt, waaraan niemand overigens iets mag doen. Het voelt aan als een slechte dictatuur die naar de buitenwereld zo cool mogelijk wil overkomen door een pool en een fitness etc... ongelooflijk dat dit vandaag nog kan! En niemand dit naar buiten brengt.

Reactie van Nanopixel
7y
Beste, Het spijt ons dat u dit zo ervaren hebt. Nanopixel heeft een sterke groeiperiode achter de rug, waarmee ook het werknemersbestand hard gegroeid is (van 15 naar 50 in 2 jaar tijd). Wij streven een vooruitstrevend HR-beleid na, waarbij wij veel belang hechten aan het welzijn van onze medewerkers. Het is vanzelfsprekend ook onze missie om al onze werknemers zich goed te laten voelen binnen de horizontale bedrijfsstructuur. Helaas is in het verleden gebleken dat deze structuur niet voor elke werknemer werkt, daar die ook de nodige verantwoordelijkheden met zich mee brengt. Wij vinden het oprecht jammer dat uw situatie zich zo ontwikkeld heeft dat u een dergelijke negatieve review moest plaatsen. We zijn blij dat u ondertussen wel de geschikte job voor u gevonden hebt. Al het beste voor de toekomst, Het Nanopixel-team
19 okt 2021

Topbedrijf

Pluspunten

Open cultuur en communicatie, top projecten, veel positieve veranderingen

Minpunten

Tijdens Corona was de connectie wat verloren maar nu loopt alles vlot

Weergave: 1 - 3 van 5 reviews

Glassdoor heeft 9 reviews over Nanopixel die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Nanopixel. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Nanopixel bij je past.