Reviews van National General Insurance

3.4
60%
Aanbevelen bij een kennis
72%
Waardeert directeur
National General Insurance President Peter Rendall (no image)
Peter Rendall
74 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over National General Insurance-reviews

  National General Insurance heeft een algemene beoordeling van 3.4 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 1,132 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 60% van de werknemers zou werken bij National General Insurance aanraden aan vrienden en 58% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van National General Insurance hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3.3 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij National General Insurance. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 2% verbeterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 60% van de werknemers van National General Insurance vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden National General Insurance met een waarde van 3.2 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3.4 voor cultuur en waarden en 3.3 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij National General Insurance: loopbaanontwikkeling, collega's, arbeidsvoorwaarden en cultuur, vergoeding, management.

  Loopbanen die populair zijn bij National General Insurance-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Werkt u bij National General Insurance? Deel uw ervaringen

  National General Insurance logo
  of