Reviews voor Nokia | Glassdoor.nl

Reviews van Nokia

Bijgewerkt op 29 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.2
84%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Nokia CEO Rajeev Suri
Rajeev Suri
3.421 Beoordelingen
  1. "Telecom"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Nokia

    Pluspunten

    De onder Collegialiteit is goed.

    Minpunten

    De Telecom Equipment en Service Provider business staat al jaren onder druk, met als gevolg jaarlijkse re-organisaties.

    Nokia2019-03-11
  2. "grote varieteit en mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Antwerpen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nokia voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - breed gamma aan functies (technisch, mgmt, engineering, ...) - internationaal

    Minpunten

    - administratie is vooral internationaal gericht

    Nokia2019-10-29
  3. "Hoogtechnologisch maar gebrek aan visie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nokia voor 10 jaar

    Pluspunten

    Bell Labs is een van DE research instituten. Mogelijkheid om internationaal te werken.

    Minpunten

    Telecomsector gaat al 20 jaar achteruit wat zich vertaalt in onmogelijke kostenbesparingen. Nokia biedt geen echte training meer aan, intern netwerken onmogelijk, kansen om jezelf bij te scholen en te ontplooien zijn zeer beperkt.

    Advies aan management

    Medewerkers herwaarderen.

    Nokia2019-10-23
  4. Nuttig (1)

    "Hardware Design Engineer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Hardware-engineer in Antwerpen
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Nokia

    Pluspunten

    + thuiswerk + goede voordelen + prettige werksfeer + leuke collegas

    Minpunten

    - soms nogal log als bedrijf

    Advies aan management

    actiever inzetten op hard werken

    Nokia2019-05-23
  5. "Dag bij Nokia"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - R&D Manager in Antwerpen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nokia voor 10 jaar

    Pluspunten

    Interessante job (technisch sumum) Doorgroeimogelijkheden en trainingsmogelijkheden (certifcatie) Internationale scope Flexible werk (uren, thuiswerken) Open office omgeving (voorbeeld van open office) Goed salaris en extra legale voordelen (salaris, bonus, maaltijdchecks, awards, vergoeding internet, GSM, medische en hospitalisatieverzekering, extra legaal pensioen). Platte management structuur Ruimte voor eigeninitiatieven. Home@Work (groep die nog verder werkt aan de omgeving voor werknemers) Innovatie en inventoractiviteiten (Nokia's bijdrage in smart city, 5G, Antwerp Garage ...) Mobiliteitsoplossingen (wagen, openbaar vervoer, fiets, ...) Linken met scholen, hogescholen en universiteiten (GEN-Z day, jobdagen, dag van PI, dag van de wetenschap, ...) ...

    Meer weergeven

    Minpunten

    We kunnen trots zijn over de Belgische bijdrage binnen de volledige Nokia groep, maar adverteren dit nog onvoldoende. Proffesionele branding, maar meer op WW niveau.

    Advies aan management

    Nog meer structureren van branding activiteiten specifiek voor België. Nog meer mogelijkheden zoeken rond partnership, en dit vooral delen.

    Nokia2019-01-29
  6. "Goed werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Nokia

    Pluspunten

    Groot bedrijf, aangename werksfeer, veel voordelen

    Minpunten

    Soms verouderde systeem doordat het voormalig Alcatel-Lucent is

    Nokia2017-09-30
  7. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik werk bij Nokia

    Pluspunten

    goede werkomgeving, zeer prittige werksfeer

    Minpunten

    op sommige afdelingen mag er wat meer werk komen

    Advies aan management

    ga zo door op de ingeslagen weg

    Nokia2017-06-02
  8. "introductie glassdoor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Gosselies
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Nokia voor 10 jaar

    Pluspunten

    als fALU, nog te vroeg om te oordelen

    Minpunten

    slecht enkele maanden bij Nokia... nog geen feeling

    Nokia2016-04-05
  9. "Goede plek om te leren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Domein Architect in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nokia voor 10 jaar

    Pluspunten

    Het houd je fris omdat je steeds nieuwe technologie moet aanleren.

    Minpunten

    Laag inkomen in vergelijking met andere verkopers.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Nokia2019-04-16
  10. "Nokia UK Engineering"

    SterSterSterSterSter
    Anonymous 

    Ik heb gewerkt bij Nokia

    Pluspunten

    Het is oké als je wilt verplaatsen, goede balans tussen werk en leven. Kansen op promotie en persoonlijke groei zijn rampzalig.

    Minpunten

    Bedrijfscultuur is oké maar erg bureaucratisch

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Nokia2014-06-23
Er zijn 9063 reviews gevonden