Reviews van Noot Personenvervoer

(10 reviews in totaal)

45% positieve zakelijke vooruitzichten

21 apr 2025

Prima werkgever

Pluspunten

Flexibel Veel tijd om te werken

Minpunten

salaris is conform minimum management

4mo
Fijn om te horen dat je de flexibiliteit en de beschikbare werktijd als positief ervaart. We vinden het belangrijk dat collega’s hun werk goed kunnen combineren met andere verplichtingen en dat er voldoende ruimte is om uren te maken. We begrijpen je opmerkingen over het salaris en het management. Het salaris is binnen onze sector afhankelijk van cao-afspraken. Je feedback over het management nemen we serieus en gebruiken we om onze organisatie verder te ontwikkelen. Mocht je hierover het gesprek willen aangaan, dan nodigen we je van harte uit om dit intern te doen.
27 feb 2025

Een koor in elke noot

Pluspunten

Sociale contacten met klanten. Een beetje vrijheid in je werkzaamheden. Ik vind het relax werken want ik doe het parttime naast het schrijven van.mijn boeken

Minpunten

Geen toeslagen na 1900 uur.

4mo
Dank je wel voor het delen van je review en voor de mooie 4 sterren. Fijn om te lezen dat je het sociale contact met klanten en de vrijheid in je werkzaamheden als pluspunten ervaart. Juist die combinatie maakt het werk voor veel collega’s prettig en afwisselend. Ook mooi dat het parttime werken goed te combineren is met het schrijven van je boeken – die flexibiliteit vinden we bij Noot belangrijk. Mocht je in de toekomst ideeën of suggesties hebben om je werkervaring nóg beter te maken, dan horen we dat natuurlijk graag. We wensen je veel plezier en succes, zowel bij Noot als met het schrijven!
9 okt 2024

Prutsers

Pluspunten

Aardige collega's muv de planners/managers

Minpunten

Heb er gewerkt en na 2x verlengen ontslagen ivm corona. Men beloofde als het weer kon, ze me weer aan zouden nemen, want goede kracht blabla. Corona over, na 6 maanden gebeld of het nou nog wat werd. Wilden ze me op OV buurtbus in Spijkenisse zetten en avonden laten draaien, ipv mijn regiodiensten van voorheen. Beloven je gouden bergen maar laten je gewoon stikken. Met name die Yvonne. Nooit meer Noot!

1y
We vinden het jammer om te horen dat je je niet gehoord hebt gevoeld na je eerdere inzet bij ons. We waarderen je harde werk en het is nooit onze bedoeling om iemand het gevoel te geven dat beloftes niet worden nagekomen. De coronaperiode was voor iedereen een uitdagende tijd en helaas hebben ook wij voor lastige beslissingen gestaan. Nogmaals bedankt voor je inzet en het delen van je ervaring.
Weergave: 1 - 3 van 10 reviews

Glassdoor heeft 10 reviews over Noot Personenvervoer die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Noot Personenvervoer. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Noot Personenvervoer bij je past.