6y
Beste collega,
Bedankt voor je eerlijke en directe feedback. Helaas was deze post ons ontglipt, we maken toch graag even de tijd om hierop te antwoorden.
Een aangename werkplek is zeker en vast meer dan free lunch. Daar zijn we het helemaal mee eens.
We vinden het dan ook erg jammer om te horen dat je je niet goed voelt bij ons en willen hier graag samen aan werken. We nodigen je met plezier uit om hierover met ons in gesprek te gaan, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.
Wat betreft de marktconforme verloning, maken wij jaarlijks een externe diepgaande vergelijking met gelijkaardige bedrijven in de IT-dienstensector. Op basis van deze benchmark hebben wij eind 2019 al een nieuwe stap gezet in lijn met onze ambitie om onze verloning telkens beter te maken dan het gemiddelde. Ook dit en volgend jaar zullen wij ons loonbeleid blijven optimaliseren en bovenop het basisloon ook prestatiegericht belonen. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat verloning veel meer is dan louter het maandsalaris. Bij November Five gaat het over het hele pakket zoals 10 extra vakantiedagen, state-of-the-art tools, interne kennisplatformen, flexibele extralegale voordelen, een mix aan mobiliteitsoplossingen en last but not least een inspirerende omgeving met talloze groeikansen zowel binnen ons bedrijf als in onze ventures.
Wat betreft ons verloop merken we dat dit gelijk loopt met de markt. Onze uitstroom van starters is zelfs aanzienlijk laag. Ook aan individuele groei werken we hard, door zo veel mogelijk groeikansen en leerplatformen aan te bieden in lijn met ieders ambities. Want alleen als onze medewerkers groeien, kunnen wij als organisatie groeien.
We hopen oprecht dat je ons direct aanspreekt, zodat we voor jou persoonlijk je bezorgdheden kunnen bespreken en oplossen.
Ook voor onze nieuwe collega’s staat onze deur steeds open om deze review tijdens een interview te bespreken.
En ondertussen - naar het gezegde "when life gives you lemon, make lemonade" - trakteren onze 4 founders / trippers met plezier op een glas limonade voor wie wil ;)