Reviews van OAMKB

Pascale Petiet

100% waardeert directeur

81% positieve zakelijke vooruitzichten

24 nov 2025

Pluspunten

Voordeel van collectieve inkoop van software, ICT-oplossingen en marketing. Lagere kosten voor opleidingen en trainingen. Gespecialiseerde diensten aan te bieden en goedkoper af te nemen. Automatisering en innovatie. Marketing en klantenwerving

Minpunten

Coöperatief model zonder strakke franchise verplichtingen Partner = mede eigenaar oamkb Mede eigenaar lagere kosten of winstdeling.

25 mrt 2025

salaris

Pluspunten

vrijheid om werk in te delen 7 dagen per week, betaalde opleiding

Minpunten

salaris kan beter maar opleiding is ook duur.

16 okt 2023

Pluspunten

Ik vind het fijn dat echt iedereen gelijk is en gerespecteerd wordt. Er is gelijkheid in salaris, status, posities en kansen. Er wordt heel veel gedaan aan werknemersgeluk door de flexibiliteit in werktijden, opnemen van vakanties, werklocaties, de werkzaamheden waar je uit kunt kiezen. Ik mag elke keer weer leuke nieuwe werkzaamheden oppakken (als ik dat wil) en we overleggen wie wat het leukste vindt om te doen. Ik vind het gezellig en iedereen is enthousiast. Je krijgt er gewoon energie van!

Minpunten

De salarissen zijn gemiddeld, niet extreem hoog. Voor sommige mensen is dat wel een tegenvaller. Aan de andere kant krijg je 20% van je tijd om te besteden aan je eigen ontwikkeling. Dat is super veel en je kunt in die tijd jezelf laten groeien naar een andere rol waardoor je daarna weer meer verdient.

Weergave: 1 - 3 van 5 reviews

Glassdoor heeft 5 reviews over OAMKB die anoniem zijn geplaatst door werknemers van OAMKB. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of OAMKB bij je past.