Reviews van Oliver James

Bijgewerkt op Aug 29, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

12 van meer dan 356 reviews gevonden

4.6
92%
Aanbevelen bij een kennis
98%
Waardeert directeur
Oliver James Managing Director James Rogers
James Rogers
278 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer

    Goed

    Aug 29, 2021 - Hypotheekacceptant in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goed salaris. Leuke collegas enzovoort

    Minpunten

    Per 4 weken betaald. Veel nieuwe

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Ervaring

    Aug 19, 2021 - Senior Business Partner in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Ontzettend leuke organisatie waar je onwijs veel kan leren - Je ondernemerschap in de praktijk brengen - Work hard play hard - Als pricipal geniet ik van vrijheid qua inrichting van het werk en flexibele tijden. - Competitief salaris en bovengemiddelde bonusstructuur

    Minpunten

    - binnen de sector zijn wij de beste, dit betekent ook dat er altijd druk ligt op prestatie. Dit zal nooit afvlakken, of minder zijn. Wel zou het naar de toekomst toe wat vaker gecombineerd kunnen worden met sociale activiteiten. Tijdens coronatijd is dit lastig te organiseren.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 5.0
    Huidige werknemer

    Goede werksfeer, professioneel

    Sep 18, 2020 - Principal Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede werksfeer, inspirerende omgevingen. Veel trainingen en werknemers worden serieus genomen door het management

    Minpunten

    weinig minpunten op te noemen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Rewarding!

    Mar 23, 2020 - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Professioneel, leerzaam, uitdagend (geen dag is hetzelfde) & gezellig!

    Minpunten

    Lange dagen & hard werken [eigen keuze/je 'moet' niets] horen bij de job. Een 9-5 mentaliteit hoef je hier echt niet te verwachten [liever andersom; 5-9. Of beter, 5-21 ;-)]. Daar moet je tegen kunnen.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 4.0
    Huidige werknemer

    Senior Consultant

    Jan 20, 2020 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goed Salaris, mooie doorgroeimogelijkheden, genoeg kansen voor ontwikkeling

    Minpunten

    Niet genoeg flexibiliteit qua werkuren.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 1.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Cdd analist

    Mar 14, 2019 - CDD Analist in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Hogere salaris dan andere uitzendbureaus

    Minpunten

    - Geen goede communicatie - Geen begeleiding - Geen ontwikkelingsmogelijkheden - Je wordt niet serieus genomen - Werkgeversverklaring krijg je na weken(Ook als je het dringend nodig hebt) - Als kerstpakket krijg je een chocoladereep

    Verder lezen
    2 personen vonden deze review nuttig
  7. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Een geweldig bedrijf

    Oct 25, 2018 - Delivery Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Een hecht team - Veel begeleiding en ondersteuning daar waar nodig - GEWELDIGE incentives & bonussen te verdienen - Je voelt je echt gewaardeerd, hard werk wordt benoemd en beloond - Professioneel kantoor met een goede naam in de arbeidsmarkt - Een werkgever om trots op te zijn

    Minpunten

    Voor mij persoonlijk geen nadeel, maar soms werk je wat langer door tot 7 of 8 uur als het nodig is. Maar... Work hard -> Play harder

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 3.0
    Voormalige werknemer

    Associate Consultant

    Nov 6, 2018 - Consultant 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Bonus hoog en doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    - Eentonig werk en lange dagen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Goede werkgever!

    Mar 19, 2018 - Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Geweldig management - Transparantie en goede doorgroeimogelijkheden (Management moedigt je aan) - Goede bonusstructuur + prima basissalaris - Leuke werkcultuur, gratis drinks every Friday, leuke teamuitjes - Met kerst naar Manchester of Londen voor een gala!

    Minpunten

    - Heel veel KPI's - Weinig flexibiliteit

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 2.0
    Huidige werknemer

    Oppervlakkige sfeer

    Mar 8, 2018 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    dynamische cultuur, ruimte om te groeien in de organisatie

    Minpunten

    oppervlakkige werksfeer, soms te prestatiegericht

    1 persoon vond deze review nuttig

    Reactie van Oliver James

    Marketing

    Thank you for your review. While it is good to know that you view Oliver James as a dynamic place to work with great growth potential, we are concerned to hear that you find the environment superficial. We are conscious of creating an atmosphere where everyone feels welcome and valued, and hope that nobody ever feels these efforts are insincere. We will, however, take your feedback on board to ensure this issue is addressed.

Weergave: 1 - 10 van 12 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Oliver James-werkzoekenden

Business Analyst
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Oliver James? Deel uw ervaringen

Oliver James logo
of