Reviews van OneSpan

50% positieve zakelijke vooruitzichten

3,0
4 okt 2023

Groeiend bedrijf

Pluspunten

Ambitieus, veranderend, dynamisch, sales gedreven.

Minpunten

In verandering dus daardoor soms onrustig.

24 sep 2016

Interessante ervaring

Pluspunten

Leuke werkomgeving Erg informele sfeer Extralegale voordelen

Minpunten

Weinig ruimte voor promotie Beperkte opleidingsmogelijkheden

3,0
1 sep 2020

Pluspunten

Goede opleidingen, doorgroeimogelijkheden, hoge lonen

Minpunten

Het top management in de US heeft weinig begrip en respect voor de europese markt, die hun wel hoge inkomsten brengt. Het profileren van vooral zichzelf en het postjes toekennen aan gegadigden gaat boven alles.

Reactie van OneSpan
5y
Feedback van (zowel onze voormalige als huidige) medewerkers is uitermate belangrijk voor ons. We weten dat onze versnelde groei in 2019 enerzijds heel wat opportuniteiten creëerde, maar anderzijds wereldwijd ook uitdagingen met zich meebracht voor het team. Wat onze bedrijfscultuur betreft, hebben we onze focus nog meer op onze kernwaarden Samenwerking, Verantwoordelijkheidszin, Transparantie en Snelheid gelegd. Het introduceren van nieuwe management trainingen helpt onze managers om positieve leiderschapskwaliteiten aan te scherpen. We appreciëren uw openhartige feedback en danken u voor uw bijdrage tijdens uw tewerkstelling bij OneSpan.
Weergave: 1 - 3 van 11 reviews

Glassdoor heeft 364 reviews over OneSpan die anoniem zijn geplaatst door werknemers van OneSpan. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of OneSpan bij je past.