Reviews van Partou

(19 reviews in totaal)

Jeanine Lemmers

81% waardeert directeur

55% positieve zakelijke vooruitzichten

Partou heeft een werknemersbeoordeling van 3,4 van 5 sterren, op basis van 19 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Partou is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Onderwijs (3,7 sterren).

2,0
22 jan 2026

Slecht werkgever

Pluspunten

Veel locaties dus veel werk

Minpunten

Je krijgt geen of weinig waardering

4mo
Het spijt ons jouw ervaringen met Partou te lezen. Dit is uiteraard niet hoe wij met onze collega's willen omgaan. We nemen jouw feedback serieus en gebruiken dit om te blijven verbeteren. Mocht je nog meer willen toelichten over jouw review kun je mailen naar werken@partou.nl. ^Anouk
16 okt 2025

Pluspunten

Veel eigenaarschap en vertrouwen, Fijne werksfeer, Goede balans tussen professionaliteit en gezelligheid, Leermogelijkheden, Duidelijke missie en energie in het bedrijf

Minpunten

Veel verandering, Niet alles strak vastgelegd, Interne communicatie kan beter, Doorgroeimogelijkheden

7mo
Wat een hoop positieve woorden en ervaringen. Mooi om jouw passie voor het werken in de kinderopvang terug te lezen. Daar krijgen wij nou energie van! ^Anouk
7 apr 2025

Leuk werk

Pluspunten

Gezellig team en dankbaar leuk werk

Minpunten

Lange werkdagen en soms hoge werkdruk

1y
Dank voor het delen van jouw positieve ervaring en feedback punten. Ik wens je nog veel werkplezier bij Partou! ^Anouk
Weergave: 1 - 3 van 19 reviews

Glassdoor heeft 64 reviews over Partou die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Partou. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Partou bij je past.