Reviews van Pittsburgh Glass Works

2.7
39%
Aanbevelen bij een kennis
32%
Waardeert directeur
Pittsburgh Glass Works Chairman and CEO James D. (Jim) Wiggins (no image)
James D. (Jim) Wiggins
61 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over Pittsburgh Glass Works-reviews

  Pittsburgh Glass Works heeft een algemene beoordeling van 2.7 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 146 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 39% van de werknemers zou werken bij Pittsburgh Glass Works aanraden aan vrienden en 31% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Pittsburgh Glass Works hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 2.8 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Pittsburgh Glass Works. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 7% verbeterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 39% van de werknemers van Pittsburgh Glass Works vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Pittsburgh Glass Works met een waarde van 2.7 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 2.9 voor cultuur en waarden en 2.5 voor loopbaanmogelijkheden.

  Werkt u bij Pittsburgh Glass Works? Deel uw ervaringen

  Pittsburgh Glass Works logo
  of