Reviews van Plek

Reviews per functie

4 reviews
4 jun 2021

One Big Happy Family!

Pluspunten

Je voelt je thuis hier. Niks is te gek en je kan compleet jezelf zijn. Het is een internationale organisatie wat de dynamiek top maakt! Het is een super mooi product en ze zijn goed en hard aan de weg aan het timmeren

Minpunten

Het is wat chaotisch omdat ze graag de start-up mentaliteit in stand willen houden. Dit zorgt soms voor veel veranderingen. Ze zijn erg creatief, dus doen veel dingen zoals ze zelf bedenken. Je moet wel tegen veranderingen en een dynamische omgeving kunnen

8 mei 2020

Pluspunten

Bij Plek werken is werken met een jonge, enthousiaste en internationale groep mensen. We lachen veel, werken in een informele soms huiselijke sfeer en delen niet alleen werk, maar ook plezier met elkaar. Ons product (Plek) is actueler dan ooit ten tijden van Corona. Het wordt nu door meer dan 200 grote en kleine organisaties gebruikt en we maken mooie groeistappen richting een nog professionelere organisatie.

Minpunten

Verwacht geen HR afdeling die alles voor je regelt en lease-auto (we zitten in hartje centrum Amsterdam), maar houd rekening met veel dynamiek en een grote mate van eigen verantwoordelijkheid.

Weergave: 1 - 3 van 4 reviews

Glassdoor heeft 5 reviews over Plek die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Plek. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Plek bij je past.