Reviews voor Progressive Recruitment | Glassdoor.nl

Reviews van Progressive Recruitment

Bijgewerkt op 15 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.5
65%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Progressive Recruitment CEO Mark Dorman (no image)
Mark Dorman
3 Beoordelingen
  1. "Leuke werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant 

    Ik werk voltijd bij Progressive Recruitment voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede begeleiding, trainingen en bonussen. Leuk team !

    Minpunten

    Laag start salaris secundaire voorwaarden kunnen beter

    Verder lezen
    Progressive Recruitment2019-06-27
  2. "Engineer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Progressive Recruitment

    Pluspunten

    Zou er niet aan beginnen

    Minpunten

    Niet transparant, geen begeleiding,

    Verder lezen
    Progressive Recruitment2019-11-15
  3. "Progressive"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Progressive Recruitment voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Leuke collegas - Incentives - Snelheid

    Minpunten

    - Management - Salaris - Doorgroei mogelijkheden - Secundaire voorwaarden

    Verder lezen
    Progressive Recruitment2019-09-11
  4. "Mooi bedrijf met zeer sterke opleiding en goede doorgroeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Team Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Progressive Recruitment voor 5 jaar

    Pluspunten

    Ruimte om jezelf te ontwikkelen. Duidelijke en heldere doorgroeimogelijkheden. Bedrijf staat open voor verandering, verbetering en innovatie zolang je het maar wel laat zien.

    Minpunten

    Door de grote omvang kan de kwaliteit van de consultants niet in alle teams gewaarborgd worden.

    Verder lezen
    Progressive Recruitment2019-04-08
  5. "Fijne werkgever die investeert in zijn personeel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Progressive Recruitment voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ontzettend goed geld verdienen door de commissies. Veel persoonlijke waardering en ontwikkeling Korte lijntjes met het management, informeel naat elkaar toe Mega goede doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    Soms haantjescultuur: iedereen wil de beste van de beste zijn

    Verder lezen
    Progressive Recruitment2019-03-16
  6. "Progressive"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Progressive Recruitment voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Afwisselend werk, leuke collega's, wordt goed gesteund. Geen ellebogenwerk, veel mooie klanten en super goed salaris.

    Minpunten

    Man vrouw verhouding beetje scheef, maar persoonlijk werk ik ook liever met mannen (ik ben een vrouw).

    Verder lezen
    Progressive Recruitment2018-09-13
  7. "Slechte service, extreem agressief, onethisch"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik heb gewerkt bij Progressive Recruitment

    Pluspunten

    - niet ontdekt - zijn er niet denk ik

    Minpunten

    - extreem agressief - onethische methoden

    Verder lezen
    Progressive Recruitment2018-10-12
  8. "Progressive fantastische werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Progressive Recruitment voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Sterke blueprint van werkwijze - Enorm klantenportfolio van mooie bedrijven - Goeie werksfeer met fantastische collega's - Iedereen helpt elkaar en maakt elkaar beter - Mooi bonussysteem - Wordt geluisterd naar input van werknemers - Worden allerlei leuke borrels en tripjes georganiseerd - Flexibele werktijden - Veel vrijheid om eigen agenda, trainingen en afspraken in te plannen - Goed ontwikkel mogelijkheden

    Minpunten

    Ik ben teruggekomen na een mooie sabbatical / wereldreis en niet zonder reden. Het is een fantastische werkgever en een waanzinnig mooi bedrijf. Uiteraard wordt ieder werk op een gegeven moment een beetje routinematig maar daarbij is er genoeg uitdaging om nieuwe mogelijkheden intern aan te gaan.

    Verder lezen
    Progressive Recruitment2017-11-06
  9. "Fantastische werkgever en leerschool"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Progressive Recruitment

    Pluspunten

    - Constante trainingen om performance te verbeteren - Fantastische teamspirit

    Minpunten

    Op dit moment zie ik geen minpunten

    Verder lezen
    Progressive Recruitment2017-10-31
  10. "Start je carriere bij Progressive"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Candidate Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Progressive Recruitment voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Doorgroei mogelijkheden - Building your own business - Mooie incentives - Goed bonus systeem

    Minpunten

    - Sta stevig in je schoenen want het is "not an easy job" - Je moet goed kunnen omgaan met tegenslagen

    Progressive Recruitment2017-10-31
Er zijn 15 reviews gevonden