Reviews voor Progressive Recruitment | Glassdoor.nl

Reviews van Progressive Recruitment

Bijgewerkt op 1 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 64 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
71%
Aanbevelen bij een kennis
Mark Dorman
0 Beoordelingen
  1. "Leuke werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant 

    Ik werk voltijd bij Progressive Recruitment voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede begeleiding, trainingen en bonussen. Leuk team !

    Minpunten

    Laag start salaris secundaire voorwaarden kunnen beter

    Advies aan management

    Het start salaris is vrij laag

    Progressive Recruitment2019-06-27
  2. "Mooi bedrijf met zeer sterke opleiding en goede doorgroeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Team Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Progressive Recruitment voor 5 jaar

    Pluspunten

    Ruimte om jezelf te ontwikkelen. Duidelijke en heldere doorgroeimogelijkheden. Bedrijf staat open voor verandering, verbetering en innovatie zolang je het maar wel laat zien.

    Minpunten

    Door de grote omvang kan de kwaliteit van de consultants niet in alle teams gewaarborgd worden.

    Advies aan management

    Blijf inzetten op de innovatie en kwaliteit

    Progressive Recruitment2019-04-08
  3. "Fijne werkgever die investeert in zijn personeel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Progressive Recruitment voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ontzettend goed geld verdienen door de commissies. Veel persoonlijke waardering en ontwikkeling Korte lijntjes met het management, informeel naat elkaar toe Mega goede doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    Soms haantjescultuur: iedereen wil de beste van de beste zijn

    Advies aan management

    Blijf investeren in het persoonlijke en warme aspect van het personeel, daarmee maken jullie nu het verschil t.o.v. concurrenten. Verlies dit niet uit het oog en doe er het liefst nog een schepje bovenop.

    Progressive Recruitment2019-03-16
  4. "Progressive"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Progressive Recruitment voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Afwisselend werk, leuke collega's, wordt goed gesteund. Geen ellebogenwerk, veel mooie klanten en super goed salaris.

    Minpunten

    Man vrouw verhouding beetje scheef, maar persoonlijk werk ik ook liever met mannen (ik ben een vrouw).

    Advies aan management

    Meer transparancy. Leg uit waarom sommige beslissingen genomen worden.

    Progressive Recruitment2018-09-13
  5. "Slechte service, extreem agressief, onethisch"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb gewerkt bij Progressive Recruitment

    Pluspunten

    - niet ontdekt - zijn er niet denk ik

    Minpunten

    - extreem agressief - onethische methoden

    Advies aan management

    Geef je personeel een cursus basis communicatieve vaardigheden!

    Progressive Recruitment2018-10-12
  6. "Progressive fantastische werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Progressive Recruitment voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Sterke blueprint van werkwijze - Enorm klantenportfolio van mooie bedrijven - Goeie werksfeer met fantastische collega's - Iedereen helpt elkaar en maakt elkaar beter - Mooi bonussysteem - Wordt geluisterd naar input van werknemers - Worden allerlei leuke borrels en tripjes georganiseerd - Flexibele werktijden - Veel vrijheid om eigen agenda, trainingen en afspraken in te plannen - Goed ontwikkel mogelijkheden

    Minpunten

    Ik ben teruggekomen na een mooie sabbatical / wereldreis en niet zonder reden. Het is een fantastische werkgever en een waanzinnig mooi bedrijf. Uiteraard wordt ieder werk op een gegeven moment een beetje routinematig maar daarbij is er genoeg uitdaging om nieuwe mogelijkheden intern aan te gaan.

    Advies aan management

    Ga zo door met de interactie met alle werkgevers. Na de Kerst zal ook het kantoor verbouwd zijn wat het nog prettiger maakt om hier te werken.

    Progressive Recruitment2017-11-06
  7. "Fantastische werkgever en leerschool"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Progressive Recruitment

    Pluspunten

    - Constante trainingen om performance te verbeteren - Fantastische teamspirit

    Minpunten

    Op dit moment zie ik geen minpunten

    Advies aan management

    Doorgaan op deze visie.

    Progressive Recruitment2017-10-31
  8. "Start je carriere bij Progressive"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Candidate Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Progressive Recruitment voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Doorgroei mogelijkheden - Building your own business - Mooie incentives - Goed bonus systeem

    Minpunten

    - Sta stevig in je schoenen want het is "not an easy job" - Je moet goed kunnen omgaan met tegenslagen

    Progressive Recruitment2017-10-31
  9. "Progressive heeft in grote mate bijgedragen aan mijn carriere!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Team Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Progressive Recruitment voor 5 jaar

    Pluspunten

    Een bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap centraal staan. Progressive heeft prachtige klanten opgebouwd en heeft de focus op langdurige relaties door constant de klant centraal te stellen en te focussen op een hoge kwaliteit service! Doordat succes beloond wordt, kun je bij Progressive een mooie ontwikkeling doormaken en een mooie tijd beleven.

    Minpunten

    Progressive is niet voor iedereen. De lat ligt enorm hoog omdat zij graag de beste willen zijn. Ze vragen dan ook veel van je. Ben je bereidt veel te geven, dan krijg je hier ook echter heel veel voor terug.

    Advies aan management

    Vooral doorgaan op de ingeslagen weg van de laatste jaren !

    Progressive Recruitment2017-10-31
  10. "Review Pro"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Progressive Recruitment

    Pluspunten

    - Variatie in werk. - Blijft jezelf ontwikkelen. - Ruimte om te groeien. - Flexibel werk. - Jonge collega's. - Activiteiten buiten werk om.

    Minpunten

    - Lange dagen. - Je moet sterk in je schoenen staan, gaat niet altijd goed.

    Progressive Recruitment2017-10-31
Er zijn 64 reviews gevonden