Reviews van Prowareness

(20 reviews in totaal)

Vikram Kapoor

70% waardeert directeur

61% positieve zakelijke vooruitzichten

Prowareness heeft een werknemersbeoordeling van 3,8 van 5 sterren, op basis van 20 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Prowareness is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Management en consulting (3,7 sterren).

Reviews per functie

20 reviews
24 mrt 2016

Pluspunten

Constante focus op doorontwikkeling, zowel persoonlijk als zakelijk. Doorgroeimogelijkheden zijn eindeloos en volledig afhankelijk van je eigen inzet. Onbeperkt aantal vakantiedagen. Grote en kleine beslissingen binnen het bedrijf worden samen genomen. Succes (klein en groot) wordt met zijn allen gevierd. Een sterke, transparante en energieke cultuur die overal te voelen is.

Minpunten

moeilijk om minpunten te vinden in een dergelijk mooi bedrijf

23 mrt 2016

Het helpen van organisaties meer Agile te maken

Pluspunten

Het grootste pluspunt van Prowareness is dat het bedrijf zelf ook echt leeft volgens de Agile principes. De manier waarop we georganiseerd zijn in regio's als multidisciplinaire teams helpt consultants in het werk wat we doen bij onze klanten. Ook hebben we hierdoor altijd korte lijntjes met onze recruitment en sales collega's uit de regio.

Minpunten

Locatie in Delft, voor mensen uit Noord-Nederland niet ideaal.

29 mrt 2016

Pluspunten

- Continue kunnen groeien en leren - Altijd leuke feestjes en vieringen - Werken aan het bedrijf, bijdrage kunnen leveren aan de groei van het bedrijf - Transparantie (wall of transparency) - Onbeperkt aantal vakantie dagen (eigen verantwoordelijkheid) - Vertrouwen in de medewerker - Open en informele cultuur - Connectie met India

Minpunten

- Er is zo veel leuks te doen aan werk voor klanten maar ook voor Prowareness zelf dat je op moet passen dat je niet te veel te gelijk doet en daardoor focus of werk/prive balans uit het oog verliest.

Weergave: 1 - 3 van 20 reviews

Glassdoor heeft 121 reviews over Prowareness die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Prowareness. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Prowareness bij je past.