Reviews van Queaso Systems

1,3

Wees de eerste die dit bedrijf aanbeveelt

(3 reviews in totaal)

2,0
15 jul 2019

Werken bij Queaso Systems

Pluspunten

Weinig tot geen. Ze kunnen het goed uitleggen en verkopen, tot je er aan de slag gaat. Dan merk je dat er veel loze beloften gegeven zijn.

Minpunten

Loze beloften, niet nakomen van beloften. Weinig keuze in projecten. Geen inspraak. Financieel een ramp. Net failliet verklaard en beginnen gewoon onder een andere naam opnieuw: QUAESO SERVICES BV Weg blijven daar.

25 jun 2019

Dringend nood aan verbetering!

Pluspunten

Evenementen met het team zoals de etentjes

Minpunten

Laag loon in vergelijking met andere soortgelijke bedrijven Het management is zelden aanwezig Nauwelijks interne- en externe opdrachten Werknemers hebben totaal geen inspraak

10 feb 2019

Onprofessioneel

Pluspunten

Maandelijkse bijeenkomsten (etentjes, events, ...)

Minpunten

- Geen begeleiding/carrièreplan. - Geen marktconform loon. - Bepaalde collega's moeten twee tot drie maanden wachten op een nieuw project. Zeker niet aangeraden voor juniors dus. - Management weinig tot helemaal niet aanwezig op kantoor. - Veel nonsense voor administratieve zaken.

Reactie van Queaso Systems
7y
Gezien de groei die wij meemaken lijkt dit sterk overdreven. Daarenboven is een anonieme getuigenis niet echt geloofwaardig. Vriendelijke groeten. Filip De Sutter, CEO.

Glassdoor heeft 4 reviews over Queaso Systems die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Queaso Systems. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Queaso Systems bij je past.