Reviews voor Randstad | Glassdoor.nl

Reviews van Randstad

Bijgewerkt op 20 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
73%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
Randstad CEO Jacques van den Broek
Jacques van den Broek
481 Beoordelingen
  1. "Fijn bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij Randstad

    Pluspunten

    Fijn bedrijf, open sfeer en alles goed geregeld.

    Minpunten

    Geen kerstpakket, maar in plaats daarvan wordt geld aan goed doel geschonken. Meningen verschillen hier over.

    Randstad2020-01-08
  2. "Randstad"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Sales Manager in Amsterdam

    Ik heb voltijdgewerkt bij Randstad voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Goede opleiding mogelijkheden. Management heeft sterke coachende kwaliteiten. Door de grootte van de organisatie veel mogelijkheden tot intern wisselen van rol en / of doorgroei

    Minpunten

    Salaris en bonus zijn behoudend

    Randstad2020-01-20
  3. "Leuk bedrijf met leuke mensen, maar salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Randstad

    Pluspunten

    - Er heerst een goede sfeer op het hoofdkantoor. - Lunch is erg goed. - makkelijk parkeren; - veel interne doorgroei mogelijk.

    Minpunten

    - altijd herrie en drukte doordat je in een kantoortuin zit; - salaris is heel laag; - vrijwel geen opleidings- of ontwikkelingsmogelsijkheden behalve wat algemene interne cursussen; - niet genoeg uitdaging bij de backoffice voor de jongere generatie.

    Advies aan management

    Probeer jong talent te behouden door er meer in te investeren en meer (inhoudelijke) ontwikkelingsmogelijkheden te bieden. Het salaris is niet meer van deze tijd en er is te veel verschil in salaris bij mensen die op dezelfde afdeling zitten. Dit verschil is niet te verklaren door opleiding of ervaring. Maak dit transparanter en eerlijker anders blijven mensen niet.

    Randstad2020-01-10
  4. "Een professionele uitzender zonder persoonlijke touch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer service medewerker in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Randstad gewerkt

    Pluspunten

    Administratie, salarisbetaling e.d. altijd prima in orde indien volgens protocol gewerkt. Ziekmeldingen worden netjes afgewerkt zonder zware druk om weer te gaan werken.

    Minpunten

    Onpersoonlijk, niemand kent je, niemand is echt geïnteresseerd. Werk is werk en talenten, ervaring en vaardigheden worden niet onderkend als er geen diploma over is.

    Advies aan management

    Meer betrokkenheid naar het werkveld zou sieren.

    Randstad2020-01-01
  5. "Prima werkgever! Na een aantal jaar ontbreekt echter de uitdaging"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Interim Professional in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Randstad voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Vriendelijk, professioneel, divers, primaire arbeidsvoorwaarden,

    Minpunten

    Doorgroei mogelijkheden, groot en log

    Randstad2019-12-30
  6. "Noot meer bij randstad werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Randstad

    Pluspunten

    Als accountspecialist krijg je trainingen.

    Minpunten

    Bent een nummer, lage salaris, stomste kerstpakketten ever! Hiërarchie, duurt jaren voor je eindelijk kan doorgroeien ‘. Veel beloftes maar maakt niks waar. Vreselijk verzuimbegeleiding en uitzendkrachten worden uitgebuit om de klant tevreden te houden.

    Advies aan management

    Betere doorgroei, hogere salaris gezien de eigenaar 1 van de rijkste op aarde is!

    Randstad2019-12-14
  7. "Datatypist"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Data Typist 

    Ik werk voltijd bij Randstad

    Pluspunten

    Uitstekend niveau Spaans, doorzetter en een hoge beschikbaarheid

    Minpunten

    Ik heb een lage niveau van Engels

    Randstad2019-11-20
  8. "Hele fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Randstad voor 3 jaar

    Pluspunten

    Veel uitdaging en betekenisvol weg

    Minpunten

    Hectische tijden en veeleisende klanten

    Randstad2019-11-15
  9. "Trainee Yacht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Randstad

    Pluspunten

    Geen werkervaring nodig om te beginnen.

    Minpunten

    Geen duidelijkheid over vervolg opdracht

    Advies aan management

    geen advires

    Randstad2019-11-22
  10. "Zeer goede uitzendbureau"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Randstad

    Pluspunten

    Zetten zich in voor de werknemer Alles is bespreekbaar

    Minpunten

    Geen minpunten in mijn beleving.

    Randstad2019-10-24
Er zijn 2309 reviews gevonden