Reviews voor Randstad | Glassdoor.nl

Reviews van Randstad

Bijgewerkt op 18 mrt 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.7
73%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
Randstad CEO Jacques van den Broek
Jacques van den Broek
502 Beoordelingen
  1. "Uitdagende baan met fijne collega's!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Randstad

    Pluspunten

    Volop doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en dagelijks in contact met fijne collega's.

    Minpunten

    Ik kan geen minpunten benoemen.

    Randstad2020-02-18
  2. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Intercedent in Goor, Overijssel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Randstad voor 5 jaar

    Pluspunten

    Ontwikkeling / contact met alle facetten van werk (kandidaat/klant/functioneren/contracten/commercie/sociaal/etc) Alles goed geregeld voor medewerkers.

    Minpunten

    Grote organisatie/ door de verschillende onderdelen niet altijd goed overzicht.

    Verder lezen
    Randstad2020-03-09
  3. "#?"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Allround operator in Marum
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Randstad voor 5 jaar

    Pluspunten

    Opgave van beschikbaarheid via de app is makkelijk

    Minpunten

    Je bent een nummertje. Voor jou tien anderen

    Randstad2020-03-03
  4. "Leuk bedrijf met goeie collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruitment Consultant in Zaanstad
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Randstad voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Sociaal en zingevend werk. Leuke collega's Redelijke beloning

    Minpunten

    Nieuwe richting met specialisaties wat het een MBO baan maakt Targets, targets, targets....

    Randstad2020-01-31
  5. "re"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Computation Analyst in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Randstad voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Snelle org die snel schakelen stimuleert

    Minpunten

    Leger structuur Weinig eigen inbreng mogelijk

    Randstad2020-02-05
  6. "Randstad"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Sales Manager in Amsterdam

    Ik heb voltijdgewerkt bij Randstad voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Goede opleiding mogelijkheden. Management heeft sterke coachende kwaliteiten. Door de grootte van de organisatie veel mogelijkheden tot intern wisselen van rol en / of doorgroei

    Minpunten

    Salaris en bonus zijn behoudend

    Randstad2020-01-20
  7. "Leuk bedrijf met leuke mensen, maar salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Randstad

    Pluspunten

    - Er heerst een goede sfeer op het hoofdkantoor. - Lunch is erg goed. - makkelijk parkeren; - veel interne doorgroei mogelijk.

    Minpunten

    - altijd herrie en drukte doordat je in een kantoortuin zit; - salaris is heel laag; - vrijwel geen opleidings- of ontwikkelingsmogelsijkheden behalve wat algemene interne cursussen; - niet genoeg uitdaging bij de backoffice voor de jongere generatie.

    Verder lezen
    Randstad2020-01-10
  8. "Fijn bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij Randstad

    Pluspunten

    Fijn bedrijf, open sfeer en alles goed geregeld.

    Minpunten

    Geen kerstpakket, maar in plaats daarvan wordt geld aan goed doel geschonken. Meningen verschillen hier over.

    Randstad2020-01-08
  9. Nuttig (1)

    "Een professionele uitzender zonder persoonlijke touch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer service medewerker in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Randstad gewerkt

    Pluspunten

    Administratie, salarisbetaling e.d. altijd prima in orde indien volgens protocol gewerkt. Ziekmeldingen worden netjes afgewerkt zonder zware druk om weer te gaan werken.

    Minpunten

    Onpersoonlijk, niemand kent je, niemand is echt geïnteresseerd. Werk is werk en talenten, ervaring en vaardigheden worden niet onderkend als er geen diploma over is.

    Verder lezen
    Randstad2020-01-01
  10. "Prima werkgever! Na een aantal jaar ontbreekt echter de uitdaging"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Interim Professional in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Randstad voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Vriendelijk, professioneel, divers, primaire arbeidsvoorwaarden,

    Minpunten

    Doorgroei mogelijkheden, groot en log

    Randstad2019-12-30
Er zijn 177 reviews gevonden