Reviews voor Regus | Glassdoor.nl

Reviews van Regus

Bijgewerkt op 22 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1623 reviews gevonden

2.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
35%
Aanbevelen bij een kennis
39%
Waardeert directeur
Regus CEO Mark Dixon
Mark Dixon
801 Beoordelingen
  1. "Nummertje"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Regus

    Pluspunten

    Een leuke collega Leuke klanten Mooie locaties

    Minpunten

    Groot bedrijf je bent een nummertje Weinig doorgroeimogelijkheden Houden geen rekening met de wensen van een werknemer Denken alleen aan geld en niet aan hun klanten

    Verder lezen
    Regus2019-08-20
  2. "Een professionele employer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Area Manager in Kuala Lumpur
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Regus voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Regus is zeer professioneel, met eigen systemen en processen. Een competitieve omgeving die zeer resultaatgericht is.

    Minpunten

    De werkdruk is hoog; vooral geschikt voor mensen die hard willen werken en doorbijten.

    Verder lezen
    Regus2018-08-31
  3. "Community associate"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Regus

    Pluspunten

    - vrijheid - open minded - gemakkelijk met verlof - vroege/late systeem

    Minpunten

    - weinig kans om te groeien - loon ligt aan de lage kant

    Verder lezen
    Regus2018-06-28
  4. "veel vrijheid, goede sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Regus voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    veel zelfstandigheid en vrijheid en een erg goede sfeer.

    Minpunten

    beetje laag salaris en erg veel veranderingen vanaf 'boven'.

    Verder lezen
    Regus2018-02-06
  5. "Geen ruimte voor eigen ideeen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Staf in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Regus voor 3 jaar

    Pluspunten

    Betrokken collega's, secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed

    Minpunten

    Weinig tot geen persoonlijke aandacht, continue reorganisaties, geen ruimte voor eigen ideeën, alles moet adhoc worden ingevoerd, er veranderd zoveel dat het niet meer bij te houden is, onduidelijke procedures welke niet gecommuniceerd worden. Je moet telkens zelf uitzoeken hoe processen nu lopen en welke collega's nog werkzaam zijn.

    Verder lezen
    Regus2017-01-22
  6. Nuttig (3)

    "Management by fear"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij Regus

    Pluspunten

    Medewerkers en managers in de centers werken hard

    Minpunten

    Geld is de enige drijfveer en medewerkers worden niet gewaardeerd Negatieve bedrijfscultuul Dictatoriale directeur

    Verder lezen
    Regus2017-01-28
  7. Nuttig (2)

    "Slechte werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Regus voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Mooie, innovatieve producten en diensten. Basis salaris niet slecht, kans op (kleine) percentages van contract renewals

    Minpunten

    Slechte werkgever :Veel te Sales gericht - prijzen bij elke contract vernieuwing verhogen, zelfs als dat al na een half jaar is. Alles wordt door, het Amerikaanse hoofdkantoor bepaald, veel slecht management (oneerlijk, slechte behandeling pwrsoneel) . Geen oog of aandacht voor de medewerkers, zoals geen Kerstcadeau /pakket oid. Vooral heel veel nemen, nemen en nemen ipv ook geven.

    Verder lezen
    Regus2017-01-18
  8. Nuttig (3)

    "changes"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij Regus voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    goed werkomgeving mooie gebouwen en offices

    Minpunten

    slecht management geen aansturing geen carierre

    Verder lezen
    Regus2016-04-10
  9. "Leuk bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Regus

    Pluspunten

    Ruimte voor ontwikkeling en creativiteit!

    Minpunten

    Er zijn geen minpunten. Per persoon is het verschillend.

    Verder lezen
    Regus2016-03-11
  10. Nuttig (5)

    "Nooit voor gaan werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - General Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Regus voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Zou ik niet kunnen verzinnen, slecht betaald voor leidinggevende functie en zolang er maar geld verdient wordt voor Regus is het goed. Oh Trouwens wel een ding mijn collega's die gingen door het vuur voor elkaar en Regus.

    Minpunten

    Slecht salaris, bizar hoge werkdruk, als General Manager had je alleen tijd voor sales, daardoor kwam je niet toe aan operationele taken. Dit zorgde ervoor dat je medewerkers geïrriteerd raakte en kwaad op jou werden terwijl je er niks aan kon doen. Verder kon je de teamleden nooit belonen in zowel financieel opzicht als doorgroei mogelijkheden. P&L verantwoordelijk maar je kon aan de inkoop kant niks beslissen wegens centrale inkoop.

    Verder lezen
    Regus2016-02-12
Er zijn 1623 reviews gevonden