Reviews voor Roche | Glassdoor.nl

Reviews van Roche

Bijgewerkt op Nov 18, 2018

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
82%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Roche CEO Roche Group Severin Schwan
Severin Schwan
917 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Senior-wetenschapper"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Roche

    Pluspunten

    Goed sociaal pakket en overuren worden uitbetaald.

    Minpunten

    Veel reorganisaties en gebrek aan transparantie

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Roche2018-11-18
  2. Nuttig (2)

    "Sociaal, professioneel en traag"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Product Manager in Woerden
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Roche voor 5 jaar

    Pluspunten

    Zachtaardige cultuur en mensen. Professionele organisatie met slimme mensen. Mooie producten, waarbij de organisatie echt streeft naar het toevoegen van waarde voor de gezondheidszorg

    Minpunten

    Zeer trage en veel processen. Door de zachte cultuur heeft iedereen een mening die maar al te graag wordt gedeels

    Roche2016-06-13
  3. Nuttig (1)

    "mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Roche

    Pluspunten

    - Werksfeer en beloningen in lijn met de prestaties

    Minpunten

    - Kleine teams dus minder opportuniteiten om door te groeien

    Roche2018-03-06
  4. Nuttig (1)

    "Roche beoordeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Roche voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Gerenommeerde naam in de pharma. Mooie geneesmiddelen pipeline dus nog goede toekomstperspectieven. Zeer mooi salarispakket met tal van extra legale voordelen. Zeer aantrekkelijke kantoren en grote keuze in gratis : warme dranken en koude drankjes.

    Minpunten

    Personen die carrière willen maken geven dit best aan vanaf het prille begin van tewerkstelling en blijven hierop aandringen. Want vele jaren aan een stuk goed zijn in de job waar je mee bezig bent, gaat je niet 'vanzelfsprekend' op de carrièreladder ( noch verticaal, noch horizontaal ) zetten, men laat u voortdoen en de jaren verstrijken ( en de kansen om iets anders te gaan doen verminderen en worden op de duur... nul )

    Meer weergeven
    Roche2018-02-09
  5. "Best Employer 2017"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Projectmanager in Suzhou, Jiangsu
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Roche voor 5 jaar

    Pluspunten

    Een firma met als doel patienten zo snel mogelijk de oplossing te bieden tegen ziektes. Creativiteit van de medewerkers wordt dan ook gestimuleerd in verschillende rollen in de organisatie zonder in te boeten aan kwaliteit en lokale regulaties. Agiliteit gaat voor op hiearchie en dit maakt voor mij 'a great place work'.

    Minpunten

    Complexitieit en granulariteit in prozessen en organisatie (matrix), afhangend van de funktie is een 6 maanden inwerkingstijd niet abnormaal. Sinds een aantal jaren werken wij samen om de processen te reduceren en te vergemakelijken. Wat een stap is in de goede richtig.

    Roche2018-01-27
  6. "salaris"

    SterSterSterSterSter
     in Vilvoorde

    Ik werk bij Roche

    Pluspunten

    innovatief competitief grote organisatie collegas

    Minpunten

    te weinig loon naar werk gap met LT work life balans

    Roche2016-11-18
  7. Nuttig (1)

    "Conservatieve bedrijfscultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Roche

    Pluspunten

    Werknemers, productkwaliteit, goede balans tussen werk en privé, lage lonen

    Minpunten

    Conservatief, gebrek aan promotiekansen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Roche2018-08-21
  8. "Prettige bedrijfscultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Roche

    Pluspunten

    Gewaardeerd voelen als medewerker

    Minpunten

    Snelle structurele veranderingen die invloed kunnen hebben op je dagelijkse werk en carrière.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Roche2018-07-27
Er zijn 2581 reviews gevonden