Reviews van Rolex

Bijgewerkt op Mar 16, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4 van meer dan 257 reviews gevonden

4.1
72%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Rolex CEO Jean-Frederic Dufour
Jean-Frederic Dufour
75 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

 1. 5.0
  Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

  Goed bedrijf

  Mar 16, 2019 - administratief assistent in New York, NY
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Voordelen? De secundaire arbeidsvoorwaarden, zeker! Goede zorgverzekering. Je krijgt 12 betaalde vakantiedagen door het jaar heen. 4 weken vakantie vanaf het begin en na 5 jaar dienst krijg je er eentje extra bij. Je krijgt een horloge wanneer je 10 jaar bij het bedrijf werkt. Het kantoor in New York heeft een zowel sportschool en lactatieruimte als een privépark exclusief voor medewerkers van Rolex. 401k is de hemel. 33% match voor je contributies plus 10-15% van je jaarlijkse salaris voor winstdeling. Je krijgt ook een bonus aan het einde van het jaar; meestal is het de 10%. Er zijn een aantal mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en ze hebben een bedrijfspicknick en een elegant vakantiefeest. Ze geven tickets uit voor speciale evenementen zoals de U.S. Open of een operavoorstelling. Werk-privébalans. Je werkt nooit weekenden en er is niet veel OT. Je bent het kantoor uit rond 17 uur. Het bedrijf biedt veel stabiliteit, dat is waarom je ziet dat de meerderheid van de werknemers al 20+ jaar bij het bedrijf werkt.

  Minpunten

  Zorgverzekeringen voor tandarts en optiek zijn erg gelimiteerd. Management runt het bedrijf op een ouderwetse manier. Het systeem is ... gewoon ... waardeloos. Gebrek aan groei. Salaris is nogal laag voor NYC-standaarden.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  13 personen vonden deze review nuttig
 2. 1.0
  Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

  Paranoïde

  May 19, 2018 - Anonieme werknemer 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Het kantoor is in een goede locatie; vlakbij alle grote luxewinkels Het meeste personeel is echt vriendelijk, betrokken en veerkrachtig Het voelde goed om te werken voor een iconisch bedrijf met zo'n rijke geschiedenis Door de gevarieerde baanbeschrijving kon ik betrokken zijn bij verschillende en spannende dingen

  Minpunten

  Micro-management door zekere leiders heeft mijn ervaring echt verzuurd. Dit creëerde een gevoel van angst en paranoïa rond het kantoor. Personeel werd niet bekrachtig of vertrouwd om zelf beslissingen te maken - alles moest goedgekeurd worden en werd nauw gemonitord. Elke minuut werd bekeken - als je drie minuten te laat bent op werk, moet je precies drie minuten langer blijven. Toilet- en theepauzes mocht alleen genomen worden als iemand anders ze kon dekken. Sommig personeel was duidelijk gestresst, werd gepest, was overwerkt en ontevreden, maar de houding van seniormanagement om deze symptomen onder het tapijt te vegen leidde tot vragen over integriteit. Het senior managementteam concentreert zich liever op het deelnemen aan corporate entertainment dan op het leren kennen van hun mensen of het zien hoe ze kunnen helpen om een grotere groei te bewerkstelligen. Extreem hoog personeelsverloop - een afdeling had in de loop van 2 jaar elke 2-3 maanden een nieuwe persoon door pesten, overmatige druk/ onrealistische eisen.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  14 personen vonden deze review nuttig
 3. 1.0
  Voormalige werknemer

  Erg teleurstellende cultuur en een gebrek aan ondersteuning van het topmanagement bij Rolex Australia

  Apr 12, 2018 - Anonieme werknemer 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Een prestigieus merk. Gevarieerd en interessant werk. De meeste collega's waren fantastisch om mee te werken. Geweldige kantoorlocatie.

  Minpunten

  In mijn hele carrière is mijn integriteit nooit zo op de proef gesteld als bij Rolex Australia. Er was sprake van ernstig micromanagement en een gebrek aan vertrouwen bij de hoogste leiding. Gedurende mijn tijd was er een enorm personeelsverloop in bepaalde teams omdat het personeel zich ongelukkig en geïntimideerd voelde - en hun bezwaren werden niet serieus genomen als deze bij het management onder de aandacht gebracht werden. Voor iedereen voelde het alsof ze geen vertrouwen kregen.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  8 personen vonden deze review nuttig
 4. 2.0
  Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

  Het bedrijf moet luisteren naar HR en werknemers waarderen.

  Feb 26, 2018 - Executive Assistant in Dallas, TX
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  De ziektekostenverzekering is geweldig, maar maakt geen ondermaatse loon- en werkomstandigheden goed. De extra vrije tijd aan het eind van het jaar is een groot pluspunt.

  Minpunten

  Old school boys club, verouderde software en procedures. De kosten voor niet-evenementen en monumentale verspilling van voedsel en andere middelen zijn vreselijk.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  8 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 4 van 4 reviews in het Nederlands

Werkt u bij Rolex? Deel uw ervaringen

Rolex logo
of