Reviews voor Royal FloraHolland | Glassdoor.nl

Reviews van Royal FloraHolland

Bijgewerkt op 8 apr 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.7
60%
Aanbevelen bij een kennis
  1. "Mooi bedrijf, leuke baan, betrokken collega's."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager HRM in Aalsmeer
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Royal FloraHolland

    Pluspunten

    Mooi bedrijf met mooie producten. Heel tastbaar en relevant. Familiaire cultuur met veel aandacht voor mensen. Veel leuke dingen te doen in de komende jaren om het bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Leuke, betrokken collega's. Naast het werk ook echt aandacht voor elkaar.

    Minpunten

    Nog wel een slag te maken qua modernisering. Soms wat ambtelijk en weinig gestructureerd maar wel veel ruimte voor initiatief om dat te verbeteren.

    Royal FloraHolland2020-04-08
  2. "Fijne werkgever, veel ruimte voor eigen initiatief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Commercieel Productmanager Kwekersdiensten in Naaldwijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Royal FloraHolland voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Het prettige van Royal FloraHolland is dat er veel volwassen mensen werken. Dat zie je terug in de omgang naar elkaar en de verwachtingen. Output is het belangrijkst, wanneer je dit realiseert niet zozeer.

    Minpunten

    De vergader cultuur stond mij wat tegen. Ik ben echt een doener.

    Verder lezen
    Royal FloraHolland2020-04-06
  3. "Administratief medewerker loodskantoor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Administratief Medewerker in Naaldwijk
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Royal FloraHolland voor 8 jaar

    Pluspunten

    Een grooot bedrijf, veel verschillende mensen

    Minpunten

    Je bent alleen een cijfer

    Royal FloraHolland2020-02-20

    Reactie van Royal FloraHolland

    April 8, 2020Corporate Recruiter

    Hartelijk dank voor je feedback. Wij willen benadrukken dat persoonlijk contact en een persoonlijke manier van samenwerken bij ons centraal staan. We hechten daarom ook veel belang aan 1 op 1 contact met de medewerkers vanuit de Teammanagers en HR Adviseurs. Wij waarderen het dat je je mening geeft en horen dit graag, zodat wij hier ook aan kunnen werken. Juist daarom wil ik je vragen om contact op te nemen met je leidinggevende of HR Adviseur en dit te bespreken.

    Verder lezen
  4. "Dynamisch bedrijf in een mooie sector"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Royal FloraHolland

    Pluspunten

    veel kansen om te ontwikkelen

    Minpunten

    grote organisatie die nog in transitie is

    Royal FloraHolland2019-05-03
  5. "Samen werken we hard en houden we het leuk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - verdeler in Honselersdijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Royal FloraHolland voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Je doet het als een team, je begint iedere ochtend om hetzelfde tijdstip, informele werksfeer, na 6 maanden kans om een contract te krijgen via FloraHolland zelf in plaats van via het uitzendbureau met hoger loon en betere arbeidsvoorwaarden, leuk team, doorgroeimogelijkheden dmv betaalde mbo 3/4 opleiding, multicultureel, veilig en gezond werken zijn belangrijke speerpunten, je kan zelf per dag zien hoe productief je bent.

    Minpunten

    Fysiek vrij zwaar (dus dat moet je wel vol kunnen houden), de uitzendbureaus adverteren met meer uren dan er werkelijk te werken zijn, vooral buiten de drukke periode om kom je puur als verdeler echt niet boven de 18 uur uit, heel veel verloop van personeel (elke week nieuwe mensen, maar ook elke week veel die weggaan), bij het uitzendbureau ben je puur een nummertje "voor jou 10 anderen" - op de werkvloer zelf gelukkig niet.

    Verder lezen
    Royal FloraHolland2019-03-19
  6. Nuttig (1)

    "Mooie facade met een wankelend fundament"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Contact Center 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Royal FloraHolland

    Pluspunten

    Ok salaris, max 38 urige werkweek, laag werktempo dus weinig werkdruk (op kantoor)

    Minpunten

    Traag bedrijf, gebaseerd op medewerkers die al 20+ "bij de veiling" werken. Personeel wat niet "uit de kwekerswereld" komt, weet niet waar ze het over hebben. Management is ronduit slecht, de focus ligt zwaar op persoonlijke omstandigheden en de politieke spelletjes zijn overal en altijd aanwezig. Als je je doorgaans nergens druk om maakt, niet tegen verandering kan en het liefst de hele dag roddelt - zit je goed op je plek bij RFH!

    Verder lezen
    Royal FloraHolland2019-02-12
  7. "Nederlandse organisatie met internationale allure."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Corporate Recruiting Manager in Aalsmeer
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Royal FloraHolland

    Pluspunten

    Nederlands bedrijf met veel mogelijkheden om een leuke en interessante baan te verkrijgen binnen met name de logistiek en (internationaal) accountmanagement.

    Minpunten

    Traag in besluitvorming en sterk gestuurd op omzet. Het is coöperatie waarbij het belang van de leden in sommige opzichten zwaarder telt dan het algemeen bedrijfsbelang.

    Verder lezen
    Royal FloraHolland2018-09-04
  8. "Ontbrekend middle management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Informatie Analist in Aalsmeer
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Royal FloraHolland

    Pluspunten

    Veel vrijheid, Flexibele werktijden, Interessante materie

    Minpunten

    Onduidelijke taken Weinig tot geen begeleiding

    Verder lezen
    Royal FloraHolland2018-09-03
  9. "Teleurstelling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ICT Medewerker in Aalsmeer
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Royal FloraHolland voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ambitieus bedrijf, indrukwekkend in omvang en omzet. Echt internationaal symbool van Nederlandse handelsgeest. Tevens veel oog voor employability van werknemers.

    Minpunten

    Bedrijf is teveel op het verleden gericht. IT afdeling is sinds kort outsourced, geeft veel aanloopproblemen. Strategische IT projecten leveren maar heel moeizaam resultaten vanwege zwalkend beleid vanuit senior management. Groot verloop onder het personeel.

    Verder lezen
    Royal FloraHolland2018-04-14
  10. "Altijd met plezier gewerkt."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Aalsmeer
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Royal FloraHolland voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Grote organisatie met diversen domeinen, zoals o.a. Logistiek, Finance, HR en ICT Veel vrijheid om je werk te doen. Veel interactie tussen collega's ( ook over afdelingen heen) Diversiteit in werkzaamheden.

    Minpunten

    Wegens ontwikkelingen op de markt is het bedrijf gedwongen om div. reorganisaties door te voeren. Onduidelijkheid over functies en invullingen hiervan. Veel krachten zonder 'feeling' met de sierteelt, die visie neerzetten. Baangarantie niet heel erg zeker.

    Verder lezen
    Royal FloraHolland2017-10-15
Er zijn 35 reviews gevonden