Reviews van SPAR

3,6

60% zou aanbevelen aan een kennis

(82 reviews in totaal)

51% positieve zakelijke vooruitzichten

SPAR heeft een werknemersbeoordeling van 3,6 van 5 sterren, op basis van 82 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van SPAR is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Retail en groothandel (3,5 sterren).

2 sep 2016

Pluspunten

De Spar is een supermarkt die aanwezig is in veel kleine kernen binnen Nederland. Ik heb zeer goede ervaring met zowel klaten service als kwaliteit (als ik als klant in een winkel kom), en moet zeggen dat veel Spar filialen echt hun best doen om het de klant naar de zin te maken. Ook ikzelf ervaan werken bij de Spar meer als een hobby dan als werk: het is puur genieten om in een klein dorp zoveel mensen blij te mogen maken met zo'n geweldige buurtsuper.

Minpunten

Echter... Ik vind dat het centrale management erg tekortschiet. Hierbij heb ik het niet alleen over producten die onze winkel binnenkomen in een slechte staat (kapot, beschimeeld, etc.) maar ook de logistieke planning van Spar Nederland die gewoonweg de filiaanhouders tegenwerkt. Verder ben ik van mening dat de bedrijfsadviezen die vanuit Spar Nederland naar ons filiaal komen ofwel onrealistisch ofwel niet lucratief zijn.

Reactie van SPAR
8y
Bedankt voor de review. Helaas gaat deze over SPAR Nederland, niet SPAR International. Dit is een ander bedrijf, ook zo aangegeven bij Glassdoor, maar blijkbaar moeilijk voor hen om correct neer te zetten.
3,0
26 jan 2026

Leuk

Pluspunten

Leuke werksfeer met iedereen b

Minpunten

Lange dagen achter de kassa soms saai

5 dec 2025

Leuk bedrijf

Pluspunten

Informele sfeer, goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden

Minpunten

Er is sprake van veel Silo vorming

Weergave: 1 - 3 van 82 reviews

Glassdoor heeft 3.044 reviews over SPAR die anoniem zijn geplaatst door werknemers van SPAR. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of SPAR bij je past.