Reviews van SSP Group

38% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

11 reviews
27 sep 2022

Not a healthy place to work

Pluspunten

Mijn collega's zijn aardig, maar er zijn constant mensen die stoppen en er worden nieuwe mensen aangenomen. Ook al zijn de nieuwe mensen altijd aardig, ze zullen er niet altijd lang zijn. Je krijgt 60% korting op eten en drinken terwijl je aan het werk bent. Je krijgt 20% korting als je niet aan het werk bent. Als je bedenkt hoe duur Starbucks is, als je een regelmatige consument bent, kan dit een pluspunt voor je zijn.

Minpunten

De hoeveelheid stress die je doormaakt (vooral als supervisor) is te veel voor het bedrag dat je krijgt betaald. Afhankelijk van in welke winkel je werkt, kan het soms intens druk zijn. Er is nauwelijks een balans tussen werk en privé on dat het werk intens stressvol is, de meeste van mijn vrije dagen worden besteed aan rusten en herstellen, naast het doen van mijn huishoudelijke taken. Ziekmelding wordt niet altijd serieus genomen, waardoor mensen toch ziek naar werk komen. Dit leidt ertoe dat meer mensen ziek worden, waardoor een eindeloze cyclus ontstaat. Schema's zijn slecht gemaakt. Zelfs als je aangeeft dat je niet vrij bent op een bepaalde datum/tijd, zul je toch worden ingepland. Ook al is dat niet jouw schuld, toch krijg je het gevoel dat het jouw schuld is en, zul je zelf een vervanger moeten zoeken. Een van de winkelmanagers doet helemaal niets tijdens hun supervisor dienst , terwijl de ander altijd extreem gestrest is. Dit leidt ertoe dat ze hun woede afreageren op de arbeiders in plaats van op hun districtsmanager (die realistisch gezien degene is naar wie ze zouden moeten gaan). Mentale gezondheidscomplicaties van het werk worden niet erg serieus genomen, zelfs als je een psycholoog hebt die je heeft gediagnosticeerd en je heeft verteld om minder stress op je werk aan te nemen. Veel cao horecaregels worden overtreden. Toen ik dit aangeefte bij mijn manager spraken ze slecht over mij naar mijn collegad. Ook al liet ik zien welke regels ze hadden overtreden, ze bleven dezelfde regels overtreden en gaven me een slecht gevoel omdat ik het ter sprake bracht. Ik zou over verschillende dingen kunnen doorgaan, maar in plaats daarvan heb ik mijn andere collega's aangemoedigd om ook beoordelingen op GlassDoor achter te laten, zodat jullie verschillende perspectieven hebben.

14 dec 2020

Niet de beste werkgever

Pluspunten

Leuke collega's, flexibele werktijden, koffie tijdens werk.

Minpunten

Lage lonen, hoge werkdruk, geen waardering, ouderwetse administratie programma's, alles moeten verantwoorden alsof we in de kleuterklas zitten.

17 aug 2020

Zeer teleurgesteld

Pluspunten

SSP heeft locaties op drukke plekken: stations en vliegvelden. Veel locaties om te werken.

Minpunten

Er wordt door het hogere management niet geïnvesteerd in de winkels. Er wordt verwacht dat de verkoopresultaten toenemen zonder enkele extra inzet van personeel of materialen. Weinig positieve feedback. Medewerkers zijn steeds minder gemotiveerd als resultaat hiervan. De werkdruk is te hoog, en voor het werk dat je moet doen valt het salaris flink tegen.

Weergave: 1 - 3 van 11 reviews

Glassdoor heeft 1.842 reviews over SSP Group die anoniem zijn geplaatst door werknemers van SSP Group. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of SSP Group bij je past.